More

  Evolutie surprinzatoare: bastinasii din Pascani au descoperit sexul

  Array

  Dupa secole de obscurantism, in care s-au chinuit cu mitoza si meioza, locuitorii din Pascani au un motiv de bucurie: sexul a fost descoperit in cele din urma si la ei in oras, la doar 15 ani de la aparitia internetului cu lampi.

  Dar cum a fost posibil un asemenea progres intr-un timp atit de scurt ? Vocile rele si invidioase din metropolele rivale (Radauti, Hiralu si halta Flamanzi) sustin ca descoperirea este, de fapt, un plagiat dupa cercetatorii din Vaslui pentru ca; 1) au folosit o minora de 14 ani si 2) tatal minorei a finalizat cercetarile.

  Mai mult, inventatorii locali din Pascani au fost loviti brusc de o de o epidemie de modestie si, unul dupa altul, au declarat ritos: “Nu stiu, ca eu n-am fost acolo, dar intrebati-i pe X, Y si Z, ca ei au venit inaintea mea!”.

  In disperare de cauza, ancheta Politiei a apelat la un Ionut Bartolomeu, functionar la Primarie. Mai exact, functionar la Ghiseul Unic al Primariei din Pascani- de parca ar exista cineva care sa creada ca Primaria in cauza ar avea mai multe ghisee.

  E drept, ancheta a trenat. In prima zi, Ionut nu era la ghiseu pentru ca era zi libera. A doua zi era in pauza de cafea. A treia zi lasase un afis cu “Vin imediat”, dar nenorocitul ala de afis a refuzat cu obstinatie sa raspunda politistilor.

  In final, Ionut a fost gasit si a lamurit problema violului: “Deci eu, cind am ajuns acolo, am intrebat daca e bine ce fac si noua din cele zece persoane prezente au zis ca da. Cum sa fiu eu vinovat cind avem 90% majoritate? Pai, ori sintem democrati ori nu mai sintem!”.

  Sursa; Catavencii, nr 21 din 2013

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet