2.8 C
Paşcani
sâmbătă, ianuarie 29, 2022

Evenimente pentru pășcăneni: Târg de mărțișoare și produse tradiționale

Târg de mărțișoare și produse tradiționale la Pașcani, în acest sfârșit de lună. Evenimentul este programat pentru ziua de 28 februarie, în piațeta din fața sediului Primăriei și având ca parteneri Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, Asociația API SMOLD Iași. Evenimentul este un prilej de a valorifica obiceiurile tradiţionale din comunitatea noastră.

Acesta este unul din seria de activități cultural, sportive şi educative, organizate la nivelul Municipiului Paşcani, în perioada februarie – iunie 2020. Amintim aici: Ziua Veteranilor de Război; COLECTEAZĂ SELECTIV! Campanie de informare și conștientizare a populației privind necesitatea colectării selective a deșeurilor; Un mod sănătos de viaţă prin mişcare; Ziua internaţională a copilului; Burse de performanță pentru olimpici și premii pentru profesori îndrumători; Activităţi pentru copii în aer liber – spectacol artistic in aer liber, face painting; Ziua mondială a mediului; ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL. Cheltuielile aferente organizării activităţilor sportive, culturale şi educative cuprinse în proiect, în valoare de 110.000 lei, vor fi realizate din bugetul local de venituri şi cheltuieli al municipiului Paşcani, cap. 67.20 – sport, cultură, culte.

Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului de activități culturale, sportive și educative organizate la nivelul Municipiului Pașcani, în perioada februarie – iunie 2020 se află pe ordinea de zi a ședinței programate joi, 20 februarie 2020.

Sursa: facebook Primaria Pascani

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa...

Spatiu pentru centru de dializa la Pașcani

Încă un pas în înființarea unui centru de dializa...