More

  Evenimente în această toamnă la Pașcani

  Array

  Evenimente în această toamnă la Pașcani

  Ca în fiecare an, toamna la Pașcani au loc numeroase evenimente dedicate să adune cât mai mulți participanți, dornici de competiție și mai ales premii, dat fiind că sunt constistente, de la produse specifice evenimentului până la bani. Așadar, și în acest an va avea loc crosul toamnei, scrabble, tenis de câmp și campania de prevenirea a cancerului la sân.

  Numărul nouă poartă proiectul de hotărâre privind aprobarea de către consilierii locali din Pașcani a programului de activităţi cultural-sportive, organizate la nivelul Municipiului, în perioada septembrie – octombrie 2016. Întâlnirea aleșilor locali este stabilită pentru ziua de 31 august, începând cu ora 13.00. Inițiatorul proiectului este viceprimarul Municipiului, Gabriela Nedelcu.

  Două evenimente sunt programate pentru luna septembrie. Este vorba despre memorialul “Puiu Braner” la scrabble și Cupa Municipiului la tenis de câmp. Acestea au ca scop promovarea sportului ca alternativă de petrecere a timpului liber.

  În luna octombrie vor avea loc alte două evenimente de amploare. Unul dintre ele este Crosul toamnei și campania “Află că ești bine” – eveniment pentru prevenirea cancerului la sân.

  Cheltuielile aferente organizării activităților cultural sportive cuprinse în program, sunt în valoare de 29.720 lei și vor fi suportate din bugetul local de venituri și cheltuieli, de la compartimentul sport, cultură și culte. 

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI