More

  Eveniment pentru promovarea judetului Iasi

  Array

  iasi-harta

  Pe 26 martie, la București, la Hotel Marriott, Consiliul Județean Iași va organiza cel mai important eveniment de promovare a Județului Iași.

  Eenimentul este intitulat ,,Ambasadorii Iașului”, unde au fost invitați reprezentanți ai Ambasadelor din România, miniștrii din Guvern, parlamentarii ieșeni, președinții comisiilor parlamentare, precum și conducerile companiilor multinaționale prezente în România.

  Prezentarea proiectelor Iasului, va fi facuta de catre seful Consiliului Judetean, Cristian Adomintei si de catre primarul Gheorghe Nichita.

  Prin aceasta campanie, conducerea judetului, se gandeste sa puna Iasul pe harta investitiilor din Romania. In cadrul prezentarii reprezentanții întregului spectru de business și bancar, directorilor generali de companii multinaționale, companiilor de consultanță, celor patru mari companii de audit prezente la București,  vor afla care sunt principalele avantaje si care sunt proiectele pe care le poate avea orice investitor care vrea să creeze un business nou, o fabrică nouă sau un serviciu nou la Iași.

  La eveniment va fi prezenta si o echipa TV Bit, iar un amplu reportaj de la eveniment va fi prezentat in seara zilei de 27 martie.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputatul Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor: Solicit redeschiderea şcolilor!

  Şcolile trebuie redeschise pentru că altfel vom fi o societate de diletanţi şi de analfabeţi funcţionali. Toţi elevii trebuie să aibă şanse egale la...

  Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

  Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții...

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există trei motive de optimism pentru 2021

  După un an extrem de greu, marcat de pandemie, există, totuși, motive pentru a privi cu optimism 2021, crede medicul pediatru Mihai Craiu. Apariția vaccinurilor...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI