More

  Eveniment pentru promovarea judetului Iasi

  Array

  iasi-harta

  Pe 26 martie, la București, la Hotel Marriott, Consiliul Județean Iași va organiza cel mai important eveniment de promovare a Județului Iași.

  Eenimentul este intitulat ,,Ambasadorii Iașului”, unde au fost invitați reprezentanți ai Ambasadelor din România, miniștrii din Guvern, parlamentarii ieșeni, președinții comisiilor parlamentare, precum și conducerile companiilor multinaționale prezente în România.

  Prezentarea proiectelor Iasului, va fi facuta de catre seful Consiliului Judetean, Cristian Adomintei si de catre primarul Gheorghe Nichita.

  Prin aceasta campanie, conducerea judetului, se gandeste sa puna Iasul pe harta investitiilor din Romania. In cadrul prezentarii reprezentanții întregului spectru de business și bancar, directorilor generali de companii multinaționale, companiilor de consultanță, celor patru mari companii de audit prezente la București,  vor afla care sunt principalele avantaje si care sunt proiectele pe care le poate avea orice investitor care vrea să creeze un business nou, o fabrică nouă sau un serviciu nou la Iași.

  La eveniment va fi prezenta si o echipa TV Bit, iar un amplu reportaj de la eveniment va fi prezentat in seara zilei de 27 martie.

   

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet