21.7 C
Paşcani
marți, septembrie 26, 2023
Array

Eveniment important pentru cercetași. Se apropie deschiderea anului cercetășesc

Lupisorii, temerarii şi exploratorii sunt invitaţi să pornească din nou în marea Aventură a cercetaşilor începând cu dată de 19 septembrie. După perioada de vacanţă, se va deschide anului cercetăşesc 2015, eveniment care va avea loc în perioada 19-20 septembrie la Tabăra mică de la Muncel.

Invitaţia vine din partea liderilor Centrului Local “CRINII” Paşcani şi îi îndeamnă pe cercetaşi dar şi pe cei care doresc să se înscrie în organizaţie să vină în număr cât mai mare şi să participe la activităţile care vor avea loc în cadrul acestui eveniment.

Părinţii sunt invitaţi să fie alături de copiii lor dacă doresc iar dacă doresc să sprijine acţiunile de organizare se pot înscrie până la dată de 9 septembrie.
Precizăm că în fiecare an, cercetaşii organizează astfel de activităţi menite să atragă noi membrii şi să treacă în revista proiectele care au avut loc pe parcursul anului ce tocmai s-a încheiat.

Cercetăşia este mai mult decât recreere, este educaţie pentru viaţă, un mod de a trăi şi o mişcare cu impact semnificativ la nivel mondial. Cercetăşia oferă tinerilor şansă de a se angaja în activităţi diverse, creează noi oportunităţi pentru aceştia, încurajează diversitatea şi egalitatea, leagă noi prietenii. Cercetăşia responsabilizează prin practicarea democraţiei, dezvoltă potenţialul fiecărui individ şi al grupurilor, responsabilizandu-i şi insuflându-le valori clare.

Alte articole

Crosul Toamnei, la Pașcani. Eveniment programat pentru luna octombrie – DOC

Programul de activități cultural-educative al Primăriei Pașcani va fi...

Se fac înscrieri pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de Casa de Cultură Pașcani

Au început înscrierile pentru festivalul „Rampa Teatrală”, organizat de...

Marea dictare în engleză și franceză, la Miron Costin Pașcani – FOTO

Ziua Europeană a Limbilor a fost sărbătorită într-un mod...

Primarul Pașcaniului, o săptămâna in concediu

Edilul municipiului Pașcani pleacă in concediu de odihna. Vacanta...