12.8 C
Paşcani
joi, iunie 1, 2023
Array

Eveniment administrativ: Consiliul Judetean Iasi, in sedinta la Halaucesti

Eveniment administrativ pentru comuna Halaucesti. Astazi incepand cu ora 10.30 la caminul cultural din localitatea cu acelasi nume a avut loc sedinta ordinara a Consiliului Judetean Iasi. Pe ordinea de zi au fost dezbatute 27 de proiecte de hotarare si un raport privind vizita unei delegatii din partea CJ Iasi in China.
In deschiderea sedintei predesintele Consiliului Judetean Cristian Adomnitei a apreciat ca localitatea Halaucesti este una dintre cele mai dezvoltate comune din judetul Iasi si poate fi un model pentru celelalte administratii in ceea ce priveste modul de gestionare a resurselor publice.

In replica primarul comunei, liberalul Anton Iosif a spus ca este o onoare pentru intreaga comunitate de a gazdui sedinta legislativului judetean si i-a multumit presedintelui Cristian Adomnitei pentru aprecierile facute.
La sedinta au participat si cei doi consilieri judeteni din Pascani, liberalul Petrica Dascalu si pesedistul Dinu Apavaloaei . Dascalu a anuntat ca legislativul judetean urmeaza sa isi sustina viitoarele sedinte la Pascani, Targu Frumos, Harlau si Raducaneni.
Mentionam ca edilul comunei s-a pregatit intens pentru sedinta de astazi. Strazile asfaltate au fost spalate de la primele ore ale diminetii, invitatii au fost primiti cu muzica, iar dupa sedinta a avut loc o masa festiva la sala de nunti din comuna.

Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow