22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Evaluari de foc pentru directorii de scoli si licee din Iasi

elefant.ro
horacredit.ro/
creditfix.ro
vivacredit.ro
elefant.ro
fashiondays.ro
credius.ro
answear.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Inspectoratul Scolar Judeten (ISJ) a publicat calendarul evaluarii activitatii manageriale a directorilor din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Iasi.

Concret, intre 16 mai si 17 iunie 2016 este programata desfasurarea inspectiei de evaluare a activitatii manageriale a directorilor.

Pe 18 iulie va avea loc depunerea, la Registratura sau Compartimentul management al ISJ a fiselor de (auto)evaluare si rapoartele de activitate ale directorilor unitatilor de învatamânt.

Pe 20 iulie, tot la Compartimentul management si Registratura Inspectoratului Scolar se predau Comisiei de evaluare urmatoarele documente: fisele de evaluare, completate de catre inspectorii care au efectuat evaluarea, a fisele de (auto)evaluare si rapoartele de activitate ale directorilor unitatilor de învatamânt, a proceselor verbale sau a notelor de control întocmite de catre inspectorii scolari.

Pe de alta parte, pe 20 august se va trece la centralizarea punctajelor si a calificativelor propuse si transmiterea acestora catre Compartimentul management institutional.

Pe 24 august va avea loc intocmirea tabelelor nominale cu punctajele si calificativele propuse si transmiterea acestora inspectorului scolar general – prof. dr. Camelia Gavrila, pentru discutarea lor în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ.

Pe de alta parte, pe 25 august va avea loc stabilirea punctajelor si a calificativelor acordate în CA.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI