25.2 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Evaluari de foc pentru directorii de scoli si licee din Iasi

Inspectoratul Scolar Judeten (ISJ) a publicat calendarul evaluarii activitatii manageriale a directorilor din unitatile de invatamant preuniversitar din judetul Iasi.

Concret, intre 16 mai si 17 iunie 2016 este programata desfasurarea inspectiei de evaluare a activitatii manageriale a directorilor.

Pe 18 iulie va avea loc depunerea, la Registratura sau Compartimentul management al ISJ a fiselor de (auto)evaluare si rapoartele de activitate ale directorilor unitatilor de învatamânt.

Pe 20 iulie, tot la Compartimentul management si Registratura Inspectoratului Scolar se predau Comisiei de evaluare urmatoarele documente: fisele de evaluare, completate de catre inspectorii care au efectuat evaluarea, a fisele de (auto)evaluare si rapoartele de activitate ale directorilor unitatilor de învatamânt, a proceselor verbale sau a notelor de control întocmite de catre inspectorii scolari.

Pe de alta parte, pe 20 august se va trece la centralizarea punctajelor si a calificativelor propuse si transmiterea acestora catre Compartimentul management institutional.

Pe 24 august va avea loc intocmirea tabelelor nominale cu punctajele si calificativele propuse si transmiterea acestora inspectorului scolar general – prof. dr. Camelia Gavrila, pentru discutarea lor în Consiliul de Administratie (CA) al ISJ.

Pe de alta parte, pe 25 august va avea loc stabilirea punctajelor si a calificativelor acordate în CA.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow