17.3 C
Paşcani
joi, septembrie 28, 2023
Array

Evaluari anuale la unitatea de pompieri Pascani

Tot personalul de interventie din cadrul sectiei Pompieri Pascani au fost testat astazi. In tot acest process au fost implicate 80 de pompieri.Primele doua ture de pompieri, adica 40 de oameni, au dat astazi, 8 octombrie aceste teste, iar cea dea doua tura va da aceste probe pe data de 10 octombrie.

In cadrul acestor evaluori anuale, pompierii sunt examinati atat teoretic pe specialzari cum sunt: stingere si ITI sau regulamentele dar si probe fizice.

Cei care nu se vor incadra in bareme vor fi scosi din interventie si vor executa serviciu la 8 ore pana la reevaluare.

Evaluarile anuale la specialitate pentru subofiterii au avut urmatoarele probe fizice: alergare 100 m echipati cu aparatul de respirat cu aer comprimat, cu masca pe figura si cu doua furtunuri tip C, a doua proba a constat in alergarea a 80 m cu un furtun tip B care a trebuit racordat la un distribuitor si ridicarea distribuitorului de la sol, a treia proba a inseamnat alergarea a 60 m de catre 2 subofiteri cu scarea culisabila si culisarea scarii respective pana la etajul II.

O alta proba este realizarea unui dispozitiv de interventie alcatuit din 4 furtune tip B pe o lungime de 80 m, distribuitor cu 2 tevi de refulare dintre care 1 pana la etajul II pe scara culisabila si una la nivelul solului cu o lungime de 40 m.

Alte articole