More

  EVALUAREA NATIONALA – REZULTATELE PENTRU PASCANI, TG FRUMOS SI HIRLAU

  Array

  Emoţii şi clipe prelungite de aşteptare. Acestea au fost sentimentele încercate astăzi de absolvenţii claselor a VIII a deoarece la fiecare instituţie de învăţământ, începând cu ora 16.00 au fost afişate rezultatele la ”Evaluarea Naţională”. Nerăbdători au fost şi părinţii care au vrut să fie alături de copii în acest moment important.

  După afişarea rezultatelor elevii au început să ţipe de bucurie şi să-şi îmbrăţişeze colegii. Este şi cazul acestui absolvent de clasa a VIII a de la Şcoala Gimnazială “I. Cantacuzino” care s-a pregătit intens pentru examen, iar rezultatele au fost pe măsură: 10 la Limba Română şi 8,25 la Matematică. Băiatul spune că media obținută îl va ajuta să între la liceul dorit, iar pe viitor vrea să aprofundeze studiul în ştiinţele reale.

  O altă elevă mulţumită este şi Andreea care a luat 9,30 la Limba Română şi 6,60 la Matematică. Adolescenta vrea să se înscrie la Liceul Teoretic “M. Costin” profilul Filologie sau Ştiinţe ale Naturii.

  Emoţii au fost şi pentru părinţii care au venit să îşi susţină copii. Aceştia speră ca rezultatele să fie pe măsura muncii depuse de elevi în cei 4 ani de gimnaziu.

  Cei care au fost nemulţumiţi de rezultate pot depune contestaţii până în această seară la ora 20.00, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 5 iulie la fiecare instituţie de învăţământ în parte.

  Admiterea la liceu se face pe baza rezulatelor la Evaluarea Naţională, având o pondere de 75 %, iar 25 % va fi reprezentată de media anilor din gimnaziu.

  Lista completă cu rezultatele celor aproape 1000 de elevi din Paşcani, Târgu Frumos şi Hîrlău o găsiţi mai jos.

   

  EVALUAREA NATIONALA – REZULTATELE PENTRU PASCANI, TG FRUMOS SI HIRLAU – AICI

  AICI – DUPA ORDINEA ALFABETICA

  AICI – LISTA DE SCOLI PENTRU JUDETUL IASI

   

  Ce părere ai?

  Related Articles

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  Cum va funcționa sistemul de garanție în cazul sticlelor și dozelor de aluminiu cumpărate

  Barna Tanczos, ministrul Mediului, a explicat cum va funcționa sistemul de garanție – returnare a ambalajelor din plastic, sticlă și aluminiu care de obicei...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI