Slider

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Elevii claselor a VIII-a susțin, miercuri, a doua probă de la evaluarea națională, cea de matematică, după ce luni au avut examenul la limba și literatura română. Subiectele și baremul de corectare vor fi afișate pe site-ul pus la dispoziție de Ministerul Educației Naționale.EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Subiectele de la examen, dar și subiectul de rezervă, precum și baremele lor de corectare vor fi afișate teoretic în jurul orei 14:00, după încheierea examenului la matematică.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018.Ministerul Educaţiei a anunţat, luni, că, din motive tehnice ce ţin de găzduirea serverului, site-ul www.edu.ro nu poate fi accesat în permanenţă, dar organizarea şi desfăşurarea Evaluării Naţionale pentru elevii claselor a VIII-a nu sunt afectate de această problemă tehnică.

EVALUARE NAȚIONALĂ 2018. Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30.

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de 120 de minute, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Probele sunt monitorizate audio-video.

Continuarea pe DIGI 24 

Slider