1 C
Paşcani
marți, ianuarie 18, 2022

Eşti dornic de afirmare şi atras de noi provocări? Îţi place rigoarea şi disciplina şi eşti atras de ţinuta şi activitatea militară? Acum este momentul! Alege o carieră plină de satisfacţii – cariera militară!

Centrul Militar Zonal Iaşi, prin Biroul informare-recrutare, structura specializată în domeniu  a Ministerului Apărării Naţionale, care se ocupă de promovarea profesiei militare şi recrutarea candidaţilor pentru cariera militară, aduce la cunoştinţa celor interesaţi că au început înscrierile pentru posturile de soldaţi gradaţi profesionişti, astfel:

        Termenul limită pentru înscriere  este 29.04.2020.

       Termenul limită pentru întocmirea dosarelor este 07.08.2020.

IMPORTANT!  Se asigură gratuitate pe timpul perioadei de pregătire (hrănire, echipare, cazare, transport, asistenţă medicală, etc.). După formarea profesională iniţială, prin contract, se asigură loc de muncă în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Iaşi, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Iaşi, situat în  municipiul Iaşi, strada Arh. G. M. Cantacuzino nr. 20, în perioada specificată mai sus, de luni până vineri între 0800-1630, marţi între 0800-1830, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0232/264491, 0232264492 sau 0332414893.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro sau www.recrutare.mapn.ro., ori pe pagina de Facebook a Centrului Militar Zonal www.facebook.com/CMZIasi.

Persoană de contact: Plt.adj.pr. MIHAIL -GABRIEL PRILIPCEANU, Tel. 0745368181.

         COMANDANTUL CENTRULUI MILITAR ZONAL IAŞI

         Colonel AURELIA TIŢA

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Consiliul Local Pașcani şi-a desemnat reprezentanţii în şcoli

Legislativul pascanean și-a desemnat consilierii locali care vor face...

Cadavru gasit intr-o canalizare de langa Primarie (foto)

Descoperire șocantă într-un canivou din apropierea Primăriei Pașcani. O...

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului

Comuna Miroslovești va avea un Muzeu al Satului. Casa...

Spatiu pentru centru de dializa la Pașcani

Încă un pas în înființarea unui centru de dializa...