More

  Eşti din Paşcani dacă faci o fapta bună. Păşcănenii nu au rămas indiferenţi

  Array

  “Eşti din Paşcani dacă faci o fapta bună” poartă denumirea unui grup creat pe o reţea de socializare pentru a face mai uşor cunoscut publicului, familiile care au probleme materiale. Astfel, în acest grup, iniţiatorii vor prezenţa diverse cazuri. Au răspuns campaniei câţiva oameni cu suflet mare din oraş. Un început bun, spun cei care au pornit acest proiect.

  fam avadanei 1
  În ultima perioada, pe reţelele de socializare, iau naştere grupuri făcute de oameni tot mai nemulţumiţi. De curând însă, a apărut şi un grup a celor ce vor să ajute.

  Platforma de pe Facebook se numeşte “Eşti din Paşcani dacă dai o mâna de ajutor”, iar grupul a fost creat de Ionuţ Gândac, membru al Asociaţiei A.T.O.R., scopul fiind acela de a aduce în atenţia opiniei publice cazuri sociale deosebite pentru ca cei în cauza să fie ajutaţi.

  Un prim exemplu este cel al familiei Avădănei din Ruginoasa formată din mama şi 4 copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani. Ei au nevoie de nevoie de ajutor, mai ales acum că anotimpul rece vine cu paşi repezi. Părăsită de soţ, femeia s-a mutat de curând în Ruginoasa. Familia trăieşte în casa bunicilor, în condiţii dificile, iar un sătean le-a construit o locuinţă, însă acesta nu are acoperişul finalizat, nu are tâmplărie şi nici sobe. Singura sursă de venit sunt banii proveniţi din alocaţiile copiilor.

  Până acum au răspuns invitaţiei de a ajuta, 5 persoane, dar sunt şi alte promisiuni.

  Dacă doriţi să îi ajutaţi personal contactaţi-l pe administratorul grupului, Ionuţ Gândac, sau donaţi în contul: RO12BRDE240SV07400822400,deschis la BRD în care Asociaţia Tineretul Ortodox Român – filiala Paşcani este titularul, iar când depuneţi banii să specificaţi FAMILIA AVADANEI.

  Mai multe detalii pe aici.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Sedinta Comisiei Locale de Fond Funciar a fost amanata. Se asteapta un raport devastator

  Pascanenii care mai au inca probleme nerezolvate privind obtinerea titlurilor de proprietate pentru terenurile cuvenite sau detinute, mai au de asteptat. Sedinta Comisiei Locale...

  Alte 2.520 de doze au fost distribuite către 15 centre de vaccinare. 126 de doze la Târgu Frumos și 84 la Hârlău

  Cu suportul și protecția echipajelor de jandarmi, astăzi s-a organizat transportul și distribuirea de la sediul Direcției de Sănătate Publică Iași către centrele de...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la suspendarea activitatii nr 6911/31.01.2018, al GURALIUC T. LIVIU PFA, F22/1274/2005, CUI 19517521. Il declar nul!

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI