19.1 C
Paşcani
miercuri, octombrie 5, 2022
Array

Eşti din Paşcani dacă faci o fapta bună. Păşcănenii nu au rămas indiferenţi

- Advertisement -

“Eşti din Paşcani dacă faci o fapta bună” poartă denumirea unui grup creat pe o reţea de socializare pentru a face mai uşor cunoscut publicului, familiile care au probleme materiale. Astfel, în acest grup, iniţiatorii vor prezenţa diverse cazuri. Au răspuns campaniei câţiva oameni cu suflet mare din oraş. Un început bun, spun cei care au pornit acest proiect.

fam avadanei 1
În ultima perioada, pe reţelele de socializare, iau naştere grupuri făcute de oameni tot mai nemulţumiţi. De curând însă, a apărut şi un grup a celor ce vor să ajute.

Platforma de pe Facebook se numeşte “Eşti din Paşcani dacă dai o mâna de ajutor”, iar grupul a fost creat de Ionuţ Gândac, membru al Asociaţiei A.T.O.R., scopul fiind acela de a aduce în atenţia opiniei publice cazuri sociale deosebite pentru ca cei în cauza să fie ajutaţi.

Un prim exemplu este cel al familiei Avădănei din Ruginoasa formată din mama şi 4 copii cu vârste cuprinse între 8 şi 14 ani. Ei au nevoie de nevoie de ajutor, mai ales acum că anotimpul rece vine cu paşi repezi. Părăsită de soţ, femeia s-a mutat de curând în Ruginoasa. Familia trăieşte în casa bunicilor, în condiţii dificile, iar un sătean le-a construit o locuinţă, însă acesta nu are acoperişul finalizat, nu are tâmplărie şi nici sobe. Singura sursă de venit sunt banii proveniţi din alocaţiile copiilor.

Până acum au răspuns invitaţiei de a ajuta, 5 persoane, dar sunt şi alte promisiuni.

Dacă doriţi să îi ajutaţi personal contactaţi-l pe administratorul grupului, Ionuţ Gândac, sau donaţi în contul: RO12BRDE240SV07400822400,deschis la BRD în care Asociaţia Tineretul Ortodox Român – filiala Paşcani este titularul, iar când depuneţi banii să specificaţi FAMILIA AVADANEI.

Mai multe detalii pe aici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow