elefant.ro
More

  Este oficial: Grecia îşi deschide sezonul turistic în iunie

  Grecia va deschide sezonul turistic luna viitoare, iar zborurile charter internaţionale către locaţiile populare vor fi reluate în iulie, a anunţat premierul Kyriakos Mitsotakis, citat de BBC.

  „Perioada turistică începe pe 15 iunie, când hotelurile sezoniere se pot redeschide”, a declarat la TV Kyriakos Mitsotakis.

  Economia Greciei are nevoie de turism

  Pandemia a afectat puternic sectorul turismului din Grecia, vital pentru economia ţării.

  Anunţul a venit în timp ce miniştrii de resort din UE au convenit să facă „orice este nevoie pentru recuperarea rapidă şi completă a turismului european”.

  Întrucât restricţiile sunt redicate treptat în toată Europa, Mitsotakis a spus că Grecia a demonstrat, prin gestionarea crizei, că deţine un „paşaport de siguranţă, credibilitate şi sănătate”.

  Grecia a fost apreciată pentru gestionarea epidemiei, înregistrând 166 de decese cauzate de coronavirus şi 2.850 de cazuri confirmate.

  citeste continuarea pe businessmagazin

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Criza economică din România, după 5 luni de pandemie: de unde mai sunt bani de pensii

  Conform celui mai recent set de rapoarte publicate de Ministerul Finanțelor, situația financiară a României este departe de a fi roz. Indiferent de parametrul...

  Medic, despre faptul că tot mai mulţi români sunt afectaţi de diabet: „Există un cult al mâncării bogate”

  Peste 10% din populaţia României suferă de diabet, arată cele mai recente statistici, însă, în realitate, cifrele sunt mai mari, susţin specialiştii. Un motiv...

  Eleva premiantă care creează roboţi şi le predă copiilor informatică. Este autoare a mai multor programe de învăţare

  Alina Duca, o elevă de liceu din Paşcani, a câştigat trei ani la rând concursul naţional de matematică „Nicu Şerban“, iar acum se pregăteşte...

  Opinii