19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
19.3 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Este grav bolnav și are nevoie de ajutor

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Un tânăr din Paşcani este bolnav şi are nevoie de ajutorul nostru. Sorin Lupu, de 25 ani a suferit un accident în urmă căruia a rămas țintuit la pat, fără medicamente, mâncare sau căldură. Păşcănenii care vor să-l ajute pot lua legătură cu părintele Cristea de la Asociaţia “Mila Creştină” din municipiu.

Un tânăr orfan de ambii părinţi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui. Băiatul zace în pat imobilizat şi cu dureri groaznice, deoarece în urmă cu 3 săptămâni a fost lovit de o maşină. În urmă impactului s-a ales cu piciorul drept rupt, având nevoie de operaţie  pentru a i se fixa piciorul cu tijă metalică. Nu are bani să îşi cumpere medicamentele prescrise şi stă în frig cu pături în geamuri şi uşi.

S1190015

Sorin Lupu locuieşte singur de 6 ani, de când părinţii lui au murit. Mai are 8 fraţi care sunt la orfelinat sau lucrează cu ziua în diferite părţi ale ţării, dar nici aceştia nu au posibilitate de a-l ajuta. Stă în aceeaşi curte cu un unchi care are o pensie mică de handicap şi nu îi poate oferi mai mult decât  o masă caldă din când în când.

Părintele Cristea îl cunoaşte pe băiat deoarece este unul din cele 65 cazuri sociale care sunt în atenţia Asociaţiei de Caritate “Mila Creştină” din Paşcani. Acesta face apel la compasiunea creştinilor să îl ajute pe Sorin cu bani sau materiale de construcţie pentru a reuşi să acopere găurile din pereţi, tavan şi uşi.

Cine vrea să îl ajute pe Sorin poate lua legătură cu părintele Cristea de la Asociaţia de Caritate “Milă Creştină”, filiala Paşcani sau la numărul de telefon 0740511567.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
19.3 ° C
20.2 °
18 °
84 %
0.8kmh
7 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI