32.1 C
Paşcani
miercuri, iunie 29, 2022
Array

Este grav bolnav și are nevoie de ajutor

Un tânăr din Paşcani este bolnav şi are nevoie de ajutorul nostru. Sorin Lupu, de 25 ani a suferit un accident în urmă căruia a rămas țintuit la pat, fără medicamente, mâncare sau căldură. Păşcănenii care vor să-l ajute pot lua legătură cu părintele Cristea de la Asociaţia “Mila Creştină” din municipiu.

Un tânăr orfan de ambii părinţi are nevoie de ajutor pentru a supravieţui. Băiatul zace în pat imobilizat şi cu dureri groaznice, deoarece în urmă cu 3 săptămâni a fost lovit de o maşină. În urmă impactului s-a ales cu piciorul drept rupt, având nevoie de operaţie  pentru a i se fixa piciorul cu tijă metalică. Nu are bani să îşi cumpere medicamentele prescrise şi stă în frig cu pături în geamuri şi uşi.

S1190015

Sorin Lupu locuieşte singur de 6 ani, de când părinţii lui au murit. Mai are 8 fraţi care sunt la orfelinat sau lucrează cu ziua în diferite părţi ale ţării, dar nici aceştia nu au posibilitate de a-l ajuta. Stă în aceeaşi curte cu un unchi care are o pensie mică de handicap şi nu îi poate oferi mai mult decât  o masă caldă din când în când.

Părintele Cristea îl cunoaşte pe băiat deoarece este unul din cele 65 cazuri sociale care sunt în atenţia Asociaţiei de Caritate “Mila Creştină” din Paşcani. Acesta face apel la compasiunea creştinilor să îl ajute pe Sorin cu bani sau materiale de construcţie pentru a reuşi să acopere găurile din pereţi, tavan şi uşi.

Cine vrea să îl ajute pe Sorin poate lua legătură cu părintele Cristea de la Asociaţia de Caritate “Milă Creştină”, filiala Paşcani sau la numărul de telefon 0740511567.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow