6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Esplanada altfel: sute de banci si iluminat festiv, probe la fantanile arteziene

esplanada

Noua esplanada din Pascani a reusit sa schimbe fata municipiului. Muncitorii de la Gospodaria Comunala au amplasat astazi 132 de banci si zeci de cosuri de gunoi, in jurul rondurilor cu flori. Urmeaza ca fie amplasate si restul mobilierului stradal achizitionat din bani europeni, pe scarile mari si cele mici.
Trecatorii spun ca nu sunt multe dar ca trebuiau distribuite pe ambele parti ale esplanadei, nu doar pe una.
Tot astazi au inceput probele la cele doua fantani arteziene. Pascanenii fascinati de noul peisaj s-au oprit in loc sa fotografieze sau sa filmeze jeturile de apa.
Reprezentantii Primariei spun ca au fost nevoiti sa cumpere din bugetul local o parte din echipamentele necesare pentru ca nu au fost cuprinse in proiect.
Si pentru ca ne apropiem de Craciu si Anul Nou Esplanada a fost imbracata astazi in haine de sarbatoaare. Instalatiile cumparate pentru iluminatul stradal a fost amplasat pe stalpi si au fost aprinse.
Mentionam ca pana la sfarsitul saptamanii va fi amenajat Oraselul Copiilor, in Piata Mihail Sadoveanu din fata Casei deCultura, spun reprezentantii adminsitratiei locale Primaria a comandat deja instalatiile si obiectele decorative si urmeaza sa fie amplasate.

Esplanada altfel: sute de banci si iluminat festiv, probe la fantanile arteziene

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow