More

  Esplanada altfel: sute de banci si iluminat festiv, probe la fantanile arteziene

  Array

  esplanada

  Noua esplanada din Pascani a reusit sa schimbe fata municipiului. Muncitorii de la Gospodaria Comunala au amplasat astazi 132 de banci si zeci de cosuri de gunoi, in jurul rondurilor cu flori. Urmeaza ca fie amplasate si restul mobilierului stradal achizitionat din bani europeni, pe scarile mari si cele mici.
  Trecatorii spun ca nu sunt multe dar ca trebuiau distribuite pe ambele parti ale esplanadei, nu doar pe una.
  Tot astazi au inceput probele la cele doua fantani arteziene. Pascanenii fascinati de noul peisaj s-au oprit in loc sa fotografieze sau sa filmeze jeturile de apa.
  Reprezentantii Primariei spun ca au fost nevoiti sa cumpere din bugetul local o parte din echipamentele necesare pentru ca nu au fost cuprinse in proiect.
  Si pentru ca ne apropiem de Craciu si Anul Nou Esplanada a fost imbracata astazi in haine de sarbatoaare. Instalatiile cumparate pentru iluminatul stradal a fost amplasat pe stalpi si au fost aprinse.
  Mentionam ca pana la sfarsitul saptamanii va fi amenajat Oraselul Copiilor, in Piata Mihail Sadoveanu din fata Casei deCultura, spun reprezentantii adminsitratiei locale Primaria a comandat deja instalatiile si obiectele decorative si urmeaza sa fie amplasate.

  Esplanada altfel: sute de banci si iluminat festiv, probe la fantanile arteziene

  Ce părere ai?

  Related Articles

  ”Atenţie la capcanele din noile contracte! Nu există miracole în ofertele ieftine”

  Oamenii ar trebui să fie foarte atenţi când semnează noi contracte de energie, întrucât furnizorii au multe tactici de a păcăli clienţii, iar preţurile...

  Medicii de familie către pacienţi: Programaţi-vă singuri pe portalul de vaccinare!

  Aceştia spun că nu pot face faţă numărului mare de solicitări, mai ales în condiţiile în care platforma de înscrieri merge cu intermitenţe, şi...

  Cum a dat lovitura Grupul GRAMPET: Testul economic din 2020, o provocare economică unică în România

  Anul 2020 a atras provocări economice unice pentru Grupul GRAMPET – Grup Feroviar Român (GFR), cel mai mare grup feroviar și operator logistic privat...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI