More

  Esplanada a prins viata aseara datorita Festivalului Luminii. Video

  Array

  Ieri seara, pe esplanda din zona Vale, un grup de oameni si-a adus aminte de faptul ca tinerii pascaneni au nevoie de mai mult decat pavele, banci si parcuri si anume de activitati sociale.

  Este vorba despre cercetasii pascaneni, de la Centrul Local ‘Crinii”, care au realizat o coregrafie foarte frumoasa formata din lumanari ce au fost asezate pe fantana arteziana de pe Esplanada din zona Vale, cat si in jurul acesteia, toate acestea pentru a marca a III a editie a Festivalului Luminii. Peste o suta de oameni au venit aseara pentru a vedea acest joc de lumini si nu numai.

   

  Cercetasii au organizat si diferite ateliere in care au servit gogosi sau ceai contra unui gest. Practic, cei care doreau o gogoasa calda sau un pahar de ceai, trageau un bilet pe care ii aparea o actiune pe care trebuia sa o execute, de exemplu sa cante ceva sau sa rosteasca o poezie.

   

  Cercetasii au postat si o serie de coifuri cu cercetasi celebri, unde erau postate numele unor oameni mari cum sunt Steve Spielberg, George Calinescu, Jaques Chirac, I.Gheorghe Duca, Ion Cantacuzino, Ion Ratiu etc. In aceasta actiune au fost implicati peste 60 de cercetasi si mari si mici dar si parintii acestora. Precizam faptul ca la eveniment au fost prezenti si cercetasi de la Halaucesti si Bacau.

   

  Evenientul s-a desfasurat timp de 2 ore, intre orele 20.00 – 22.00, ore in care tinerii pascaneni au uitat pentru cateva momente de messenger, facebook sau alte retele de socializare, si au comunicat cum nu se poate mai sanatos, si anume fata in fata.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Soferita linsata de un grup de romi, pe strada Moldovei – VIDEO

  Scandal urias in centrul municipiului Pascani. In acesta seara ,pe strada Moldovei, un grup de cetateni de etnie roma a inconjurat o femeie si...

  Doi profesori de la „Sadoveanu”, confirmați pozitiv cu SARS-COV2

  Doi profesori de la Colegiul National Mihail Sadoveanu din municipiul Pascani au fost confirmati pozitiv cu virusul SARS-COV 2. Unul dintre ei a aflat...

  Pășcănenii nu știu cine sunt beneficiarii de ajutoare de la Uniunea Europeană

  Desi Primaria Pascani a inceput distribuirea pachetelor alimentare de la Uniunea Europeana, multi pascaneni cu probleme sociale nu stiu daca se mai afla sau...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp