More

  Era să moară la Ștrandul din Pașcani. A căzut cu capul de beton

  Array

  O zi de relaxare s-a transformat într-un coşmar pentru un tânăr din Târgu Frumos. Acesta a venit cu o gaşcă de prieteni să se răcorească la Ştrandul Municipal, însă un act de teribilism era să îl coste viaţa.

  Astăzi, în jurul orei 13.00 bărbatul în vârstă de 32 ani s-a aruncat în apă, de pe trambulină, însă din cauza adâncimii mici de 1,4 metri s-a izbit cu capul de beton. Martorii care au văzut întreaga scenă i-au sărit în ajutor şi l-au scos din bazin.

  La faţa locului s-a deplasat un echipaj de prim ajutor care l-a transportat pe rănit la Spitalul Municipal din Paşcani. Din primele investigaţii se pare că bărbatul prezenta un traumatism cranian minor şi a rămas internat pentru investigaţii suplimentare.

  Reprezentanţii Ştrandului Municipal spun că acesta este primul incident din acest sezon şi recomandă păşcănenilor să fie prudenţi, să nu facă manevre care le pun viaţa în pericol.

  Reamintim că anul trecut Ambulanţa a fost solicitată de mai multe ori să intervină la Ştrandul Municipal de unde a preluat persoane inconştiente din cauza căldurii sau insolaţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI