More

  Emoții și lacrimi la festivitatea de absolvire a Colegiului CF Unirea Pașcani. Cei mai talentați elevi au fost premiați

  Array

  Ani de liceu cu emoții… la festivitatea de absolvire! Sute de persoane au luat cu asalt Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani pentru a participa la premierea elevilor și profesorilor care fac cinste școlii, orașului și chiar țării prin rezultatele excepționale obținute. De emoții și chiar lacrimi de bucurie nu a scăpat nici directorul școlii. Un gest frumos a fost gândit de reprezentații Colegiului CF Unirea. Este vorba despre premierea elevilor care și-au cultivat un talent pe parcursul anilor de studiu. Materialul video în cadrul știrilor INFOBIT.

  colegiul cf unirea pascaniCosmina Covrig, Ana Atomei, George Florescu și Petru Băicenu. Ei sunt elevii aplaudați minute în șir de colegii lor și profesorii care i-au îndrumat în anii de liceu. Nu sunt șefi de promoție, însă pasiunea, dăruirea și implicare i-au făcut să fie printre cei mai buni. Ei și-au descoperit pasiuni la această școală  și pentru acest lucru au fost felicitați de directorul școlii, profesor Daniela Orășanu.

  S-a plâns, s-a râs, iar emoțiile și-au făcut de cap pe parcursul a câtorva ore cât a durat festivitatea de absolvirea a promoției 2016 a Colegiului Tehnic CF Unirea din Pașcani. Evenimentul a început cu ascultarea imnului absolventului – Gaudeamus Igitur.

  Apoi, elevii, profesorii, părinții, bunicii și prietenii lor au ascultat mesajul conducerii școlii. Momentul a fost de o încărcătura emoțională până la lacrimi.

  Deschiderea a fost făcută de profesorul Mihaela Hărățu care a citit din “scrisoare elevului” despre anii de liceu, adolescența petrecută în școală, formarea lor ca oamenii.

  Un alt moment frumos a fost pregătit de elevii școlii când au dedicat melodii profesorilor, anilor de liceu, colegilor.

  Și cadrele didactice care au călăuzit pașii elevilor din cele 8 clase de liceu și a celei de gimnaziu au primit diplome și flori. Au urmat apoi, diriginții care și-au premiat elevii.

  În această seara va avea loc banchetul dedicat absolvenților.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Zeci de pășcăneni din etapa a doua s-au imunizat la centrul de vaccinare de pe strada Sportului

  In municipiul Pascani luni a inceput vaccinarea impotriva COVID-19 a persoanelor care se incadreaza in cea de-a doua etapa a campaniei de imunizare. Activitatea...

  Comisiile de specialitate au fost completate. Mai multi la Economic, mai putini la Educatie

  Desi a castigat alegerile locale pentru Consiliul Local , la diferenta de cateva sute de voturi de organziatia PNL iar cele doua formatiuni au...

  Reprezentantii Consiliului Local in CA-urile scolilor

  Legislativul pascanean a fost convocat in regim de urgenta pentru desemnarea reprezentantilor in Consiliile de Administratie si Comisiile pentru Evaluarea si Asigurarea Calitatii, in...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI