22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.1 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Emoţii pentru un deputat ieşean care e aproape de o condamnare

oferta.oceancredit.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
fashiondays.ro
elefant.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
creditprime.ro
answear.ro

Ultimele știri

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au finalizat procesul în care deputatul ieşean Grigore Crăciunescu este acuzat de conflict de interese. Parlamen­tarul ieşean a fost condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare de către prima instanţă, el contestând decizia. Curtea Supremă a stabilit pronunţarea definivită pentru 28 martie.

Potrivit procurorilor, în perioada în care Crăciunescu era primar în Paşcani, ar fi perfectat nouă acte juridice cu diferite societăţi comerciale care erau reprezentate de fiul său. La una dintre respectivele firme, mai notează anchetatorii, Crăciunescu activase înainte de a deveni primar.

„De menţionat este şi faptul că unul dintre aceste acte juridice vizează concesiunea prin încre­dinţarea unei suprafeţe de teren intravilan, situat vis-a-vis de primăria oraşului Paşcani şi în imediata vecinătate a sediului uneia dintre societăţile comerciale al căror administrator era fiul inculpatului. Atribuirea suprafeþei de 110 mp de teren s-a realizat prin concesionare directă, fără licitaţie publică, pentru o perioadă de 25 de ani, la un preţ de 219 euro/an (faţă de preţul stabilit într-un proiect iniţial al concesiunii de 1021 euro/an), pentru construirea unei parcări ce urma să de­servească laboratorul de analize medicale care aparţinea familiei inculpatului“, au precizat procurorii.
Continuarea pe Ziarul de Iasi

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
22.1 ° C
23 °
19.9 °
82 %
1kmh
10 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
27 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI