More

  Emotii la prima simulare de la Evaluarea Nationala. Subiecte mai usoare decat semestrul trecut

  Array

  simulari

  Sute de elevi de clasa a VIII-a au trecut astazi prin emotii mari, la prima proba de simulare pentru Evaluarea Nationala. Majoritatea dintre ei au iesit din salile de clasa fericiti, pentru ca subiectele li s-au parut usoare.

  Proba la Limba si Literatura Romana a fost cea care a deschis simularile de anul acesta pentru elevii pascanenii din clasa terminala de la gimnaziu. Examenul a inceput la ora 09:00, iar salile de clasa au fost supravegheate cu camere video. Majoritatea elevilor au precizat ca subiectele au fost usoare, asta pentru ca s-au pregatit intens pentru a obtine cele mai bune note.

  Sabina, eleva in clasa a VIII-a A, la Colegiul National Mihail Sadoveanu Pascani spera la o nota mai mare la simularile din acest semestru. Ea a precizat ca a invatat foarte mult, pentru a avea rezultate pe masura.

  Conducerea scolii va trimite toate lucrarile la Iasi, la centrul zonal, acolo unde se vor corecta de catre o comisie de specialitate. Rezultatele se vor afisa pe 7 martie.

  Maine, 19 februarie, elevii vor da simulare la Matematica. Mentionam ca potrivit ministrului Educaţiei, Remus Pricopie, media de la Evaluarea Naţională va conta în proporţie de 75% la admiterea de la liceu, iar restul de 25% vor fi notele obţinute în clasele V-VIII.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Stradă cu sens unic în fața Liceului Nicolae Iorga

  Strada din fața Liceului Tehnologic „Nicolae Iorga” urmează să fie cu sens unic. Decizia a fost luată în cadrul ședinței de miercuri, 21 aprilie, de la sediul Primăriei Pașcani. //

  Peste 400 de locuri libere pentru vaccinare la centrul din Pașcani

  Premiera la centrul de vaccinare anti COVID 19 din municipiul Pascani. De la deschiderea acestei locatii, miercuri, 21 aprilie a.c., pe harta interactiva de pe platforma de programare au aparut, pentru prima data, peste 400 de locuri libere pentru cei care vor sa se imunizeze la centrul de pe strada Sportului din oras. Doritorii se pot programa, ca si pana acum, pe plaftorma nationala, prin call-center sau medicul de familie. //

  Probleme cu licența pentru deszăpezire, din cauza unei pretenții ilegale

  Societea locală de salubritate are probleme serioase cu obținerea licenței pentru serviciile de deszăpezire si întreținerea cailor de acces pe timpul iernii, din cauza...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet