22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021
22.3 C
Paşcani
joi, iunie 24, 2021

Emoții la cursul festiv al absolvenților de la Colegiul ”Unirea”

creditfix.ro
creditprime.ro
elefant.ro
vivacredit.ro
answear.ro
credius.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Astăzi a venit rândul absolvenților de la Colegiul ”Unirea” din Pașcani să își ia rămas bun de la anii de liceu. Cursul festiv a început încă de dimineață, iar tinerii s-au adunat pentru a marca sfârșitul celor patru ani de studii în cadrul festivității care a avut loc la Cabana Vânătorească din comuna Moțca.

Emoții, lacrimi și zâmbete, acestea au fost sentimentele care au caracterizat această zi de sărbătoare. Deschiderea festivității a fost făcută de cele două directoare, Daniela Orășanu și Corina Ciopraga, care au ținut să-i felicite pe toți absolvenții și să le ureze succes la examenul de maturitate.

În cadrul cursului festiv au fost înmânate și diplome de excelență unor tineri merituoși, care au obținut rezultate deosebite la concursurile și olimpiadele școlare.

Desigur, festivitatea nu se putea termina fără premierea șefului de promoție al Colegiului ”Unirea”, Mătăsaru Ana Maria, de la clasa XII A, care a terminat anii de liceu cu o medie generală de 9,58.

Următoarea festivitate de absolvire din municipiu urmează să aibă loc pe 10 iunie, în curtea Liceului Tehnologic „Mihai Busuioc”.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
22.3 ° C
22.8 °
19.9 °
88 %
2.8kmh
34 %
joi
30 °
vin
31 °
sâm
26 °
Dum
26 °
lun
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI