More

  Emoții de probă: încep simularile la examenele naționale

  Array

  Emotii pentru elevi. De maine, incep simularile la examenele nationale pentru cei 8.600 de elevii de clasa a VIII a. Spre deosebire de prima simulare, organizată la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) în luna decembrie, testarea de acum se face la nivel naţional, cu subiecte de la Ministerul Educaţiei, iar profesorii si elevii vor fi supravegheati de camerele video. Rezultatele urmează să fie afișate pe 7 martie.

  simulare

  Pregatiri intense pentru miile de elevi de clasa a VIII a care de maine, timp de doua zile, intra in febra celei de-a doua simularii a Evaluarii Nationale. Elevii claselor a 8-a vor da marți prima probă: la limba și literatura română, iar examenul la matematică este programat joi. Rezultatele urmează să fie afișate pe 7 martie.

  Faţă de 2013, anul acesta, pentru admiterea la liceu, notele la examenele naţionale reprezintă 75% din media de admitere la liceul dorit. Astfel, in mai multe scoli din judet, profesorii de profil faceau pregatiri cu elevi.

  De asemenea, în perioada 6-29 mai sunt organizate, în premieră, evaluări naţionale pentru toţi elevii claselor a II-a, a IV-a şi a VI-a.
  Emoţii au şi elevii de clasa a XI-a şi a XII-a, care susţin simularea bacalaureatului, între 3 şi 7 martie. Rezultatele sunt afişate pe 14 martie. foto pregatire pentru simulare

  www.bittv.info

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Adolescenta cu chip de înger din Pașcani, a plecat la ceruri. Nicoleta a îndoliat o comunitate întreagă

  Adolescenta cu chip de inger din Pascani pentru care a luptat o comunitate intreaga sa obtina o sansa in plus la viata, a pierdut...

  Anunt de pierdere

  Pierdut certificat constatator de la sediul societatii II ABICULESEI I. DANUT, F22/1649/2012, CUI 30243664. Il declar nul!

  Pachetele medicale pentru 2021-2022, lansate în dezbatere. Ce servicii pot primi asigurații și neasigurații la sănătate

  Pachetele de servicii medicale de stat oferite atât persoanelor asigurate, dar şi celor neasigurate, pentru anii 2021-2022 au fost lansate în dezbatere publică de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp