10.8 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Eminescu sărbătorit în tăcere la Casa de Cultură din Pașcani

- Advertisement -

Liniste deplina si miros de carnati la Casa Municipala de Cultura din Pascani, de ziua lui Eminescu. Motivul? Nu sunt sali disponibile, desi in aceste zile nu este programat niciun spectacol, iar profesorii si elevii sunt ocupati astazi, 15 ianuarie cu aceleasi evenimente. Din acest motiv la Casa de Cultura din oras, poetul Mihai Eminescu nu va fi sarbatorit astazi la implinirea a 164 de ani de la nastere.

casa de cultura pascani

Cu o intarziere de doua zile, conducerea institutiei de cultura din Pascani, Daniela Calistru sarbatoreste cu muzica si recitari de poezie, ziua marelui poet Mihai Eminescu. Astazi, cand in toate unitatile de invataant si de cultura din judet au avut loc diferite evenimente culturale, la Casa de Cultura „Mihail Sadoveanu” din Pascani, a fost liniste.

Vineri, 17 ianuarie, incepand cu ora 17.00, in sala Arcadia a institutiei, pascanenii sunt invitati la evenimentul „Dor de Eminescu” – o seara de poezie si cantec. Evenimentul se va incheia cu un program al coralei „Sfintii Voievozi” din Pascani. Cei prezenti pot viziona si expozitia de grafica din opera lui Mihai Eminescu pregatita de Ligia Macovei. Expozitia are loc datorita unei colaborari cu Muzeu judetean Botosani.

Materialul video poate fi vizionat pe www.bittv.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow