13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Eliminati franele din Primaria Pascani. Seful Gospodariei Comunale cauta de luni de zile balize pentru amenajarea sensurilor giratorii Reporterii BIT TV au rezolvat problema in cateva minute

Se vede cu ochiul liber ca la Pascani se cam bate pasul pe loc atunci cand vorbim de efectuarea unor investitii de interes public. Atunci cand sunt luati la intrebari, reprezentantii Primariei motiveaza ca, ori nu sunt bani, ori procedurile impuse de lege sunt foarte greu de respectat si aplicat.
La Pascani insa principalul motiv pare sa fie lenea si incompetenta unor functionari sau salariati ai Primariei, adevarate frane administrative.
Un exemplu in acest sens este Stefan Popa, seful Serviciului de Gospodarie Comunala din Pascani. Desi a trecut mai bine de o luna de zile de cand a primit sarcina de a achizitiona balizele si indicatoarele auto pentru amenajarea unor sensuri giratorii in Pascani, seful serviciului nu a facut nimic, pe motiv ca nu ar fi gasit nici o firma care sa aiba pe stoc astfel de obiecte. Mai exact, Stefan Popa nu a reusit sa faca rost de minim 3 oferte de pret pentru a achizitiona materialele necesare amenajarii sensului giratoriu, 20.000 de lei fiind alocati de la bugetul local de cateva luni de zile.

Reporterii TV BIT au facut un experiment pentru a vedea daca asa stau lucrurile. Au pus mana pe telefon si au sunat la cateva societati gasite pe internet. In nici 30 de minute jurnalistii au reusit sa obtina 3 oferte de pret, cu livrare imediata. Asta inseamna ca Stefan Popa ori nu vrea sa munceasca si minte cu nerusinare ori saboteaza la ordinul cuiva, activitatea Primariei. La scurt timp si administratia locala a facut rost de o oferta de pret insa mai mare decat cele obtinute de jurnalisti, cea mai buna fiind de 33 Euro/bucata baliza ( inclus TVA).
Ramane de vazut daca primarul Dumitru Pantazi se va autosesiza in acest caz, ce masuri vor fi laute pentru eliminarea unor astfel de frane administrative si mai ales cat timp va mai trece pana cand cei din Primarie vor amenaja primul sens giratoriu din Pascani.

Orizont.info

Oferta Balize

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI