More

  Elicopterul SMURD nu a putut ajunge la o urgență în Pașcani din cauza ceței

  Array

  Elicopterul SMURD IASICeața le-a dat bătăi de cap medicilor din Compartimentul de Primiri Urgențe a Spitalului din Pașcani.
  Ieri, după-amiază aceștia au solicitat sprijinul elicopterului SMURD, pentru un pacient, de 28 de ani, care a ajuns la unitatea medicală, în stare foarte gravă. Solicitarea nu a putut fi onorată de către medicii de pe elicopterul SMURD, deoarece în zona Pașcani exista avertizare de ceață densă.

  Inițial, cadrele medicale au decis să transfere tânărul care suferea o formă gravă de tuberculoză, cu ambulanța cu medic, dar aceasta fiind plecată la Iași cu altă solicitare, s-a apelat la transferul pe calea aerului.
  Însă, solicitarea a fost refuzată deoarece din cauza condițiilor meteo era pusă în pericol viața personalului din elicopter.

  A fost singura solicitare pe care elicopterul a avut-o, ieri. Dar din cauza ceței dense din zona Pașcani și pentru a nu fi pusă în pericol viața medicilor și a pilotului, s-a decis refuzul acestei solicitări”, a precizat pentru TV BIT, Diana Cimpoesu, medic șef UPU a€“ SMURD Iași.

  În cele din urmă, tânărul a fost transportat la un spital de specialitate din Iași, după ce a revenit ambulanța cu medic.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet