9.4 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Elicopterul SMURD la Pașcani pentru a salva viața unui copilaș

Elicopterul SMURD la Pașcani pentru a salva viața unui copilaș

 

Cursa de viață contra cronometru. Elicopterul SMURD a fost solicitat din nou la Pașcani pentru a fi transportat de urgență la un spital de specialitate din Iași, un copil de trei an ce avea convulsii. Micuțul a fost stabilizat de medicii de la CPU Pașcani, iar echipajul de pe apartul de zbor l-a transportat în cea mai mare grijă la Sfânta Maria din Iași.

Transportat la Spitalul de Urgențe din Pașcani, un prichindel a avut nevoie de urgență să fie investigat de specialiștii de la Iași pentru a putea fi diagnosticat corect mai ales că starea de sănătate era din ce în ce mai rea. Elicopterul SMURD  a fost solicitat în această după amiază la Pașcani pentru el.

Din primele investigații, micuțul în vârstă de 3 ani avea convulsii, adică contracţii necontrolate produse de activitatea electrică anormală a creierului. Doarece creierul poate fi afectat total sau doar parţial, manifestările convulsiilor sunt foarte variate. Convulsiile pot apărea în aproape toate tipurile de afectare a creierului, inclusiv leziuni şi infecţii.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow