23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Elicopterul SMURD la Pașcani. A preluat o femeie de 34 ani

Clipe de groză pentru familia unei femei din Brătești. Aceasta a avut azi dimineață o hemoragie digestivă. A fost nevoie de intervenția medicilor de la Iași pentru ca această să fie stabilizată. Pentru un consult  de specialitate cât mai urgent, pacienta a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul de Urgențe Sfântul Spiridon din Iași.

A ajuns la Spitalul din Pașcani în stare gravă. Este vorba despre o tânără în vârstă de 34 ani, mama a unui copil de 4 ani. Femeia din comuna Stolniceni Prăjescu este suferindă de ciroză hepatica de mai bine de 6 ani de zile. Azi dimineață s-a simțit foarte rău. A fost transferată la CPU Pașcani cu o salvare. După ce a primit îngrijirile medicale necesare, starea pacientei era din ce în ce mai rea. Medicii au decis transferul către un spital din Iași.

Menționăm că în 40%-50% dintre cazuri, hemoragiile digestive superioare se manifestă prin scurgere pe gură de sânge provenit din tubul digestiv şi în 70%-80% dintre situaţii prin eliminare a unui scaun negru, conținând sânge provenit din părțile superioare ale tubului digestiv, deseori apărând ambele simptome.

 

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow