18.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022

Elevii vor putea participa în luna aprilie la Campania Naţională „Curăţăm România!”

Elevii vor putea participa pe parcursul lunii aprilie la Campania Naţională „Curăţăm România!”, care are ca obiectiv formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului.

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Barna Tanczos, şi chestorul Camerei Deputaţilor, George Tuţă, au participat vineri la o videoconferinţă cu inspectorii şcolari generali privind „deschiderea şcolii româneşti către societate”, respectiv modernizarea/reforma învăţământului românesc.

În cadrul evenimentului, cei doi miniştri au prezentat Campania Naţională „Curăţăm România!” (al cărei slogan este „Vrem o ţară fără deşeuri abandonate!”), care se va derula în cursul lunii aprilie 2022.

„Campania îşi propune responsabilizarea şi implicarea activă a tuturor elevilor cu obiectivul comun de a păstra o ţară curată, prin participarea specialiştilor în probleme de mediu la orele de dirigenţie cu tematici specifice, precum şi încurajarea implicării elevilor în activităţi de voluntariat în domeniul protecţiei mediului. Formarea de atitudini şi percepţii privind protecţia mediului reprezintă pentru cele două ministere un obiectiv la fel de important ca implicarea în acţiuni concrete de ecologizare pe bază de voluntariat”, informează un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei.

Continuarea pe DIGI 24

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Invitație la un atelier de pictura pe vase ceramice

Vesti bune pentru copiii pasionați de arta. Casa de...

Turul orașului pe bicicleta, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati la un tur...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow