More

  Elevii și profesorii de la “Miron Costin” fac spectacol în limbile europene

  Array

  Elevii și profesorii de la “Miron Costin” fac spectacol în limbile europene. Evenimentul este programat pentru ziua de miercuri, 27 septembrie. Începând cu orele 11:30 va avea loc spectacolul cu cântece și piese de teatru în limbile moderne. 

  Ziua Limbilor Europene la Liceul Teoretic “Miron Costin” Pascani. În fiecare an, Ziua limbilor Europene este celebrată pe 26 septembrie. Liceul în parteneriat cu EuropeDirect Iași și Clubul Copiilor Pașcani, vă invită miercuri, pe 27 septembrie la activitățile dedicate acestei zile.

  Elevii de la “Miron Costin” coordonați de profesorii de limbi moderne, franceză și engleză vă așteaptă la un spectacol în limbile franceză, engleză, italiană, portugheză, spaniolă.

  Evenimentul începe la orele 11.30 la Clubul Copiilor Pașcani. Sunteți așteptați în număr cât mai mare, intrarea fiind liberă.

  În același timp, în curtea școlii va avea loc o nouă ediție a evenimentului Mișcarea înseamnă viață.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet