More

  Elevii si prescolarii intra in vacanta. Calendarul anului scolar

  Array

  Elevii si prescolarii intra de astazi, dupa terminarea programului din saptamana “Scoala Altfel: Sa stii mai multe, sa fii mai bun”, in vacanta de primavara, potrivit calendarului anului scolar 2013-2014 aprobat de Ministerul Educatiei Nationale.

  Elevii si copiii de gradinita vor fi in vacanta in perioada 12 – 22 aprilie, urmand sa se intoarca la cursuri miercuri, 23 aprilie.
  Tezele din semestrul al doilea se vor sustine pana la data de 23 mai. Vacanta de vara va incepe sambata, 21 iunie si se va incheia duminica, 14 septembrie.

  “In zilele libere prevazute de lege nu se organizeaza cursuri. Unitatile de invatamant si inspectoratele scolare vor marca prin manifestari specifice data de 5 iunie – Ziua invatatorului, conform planificarilor existente la nivelul fiecarei unitati de invatamant preuniversitar”, precizeaza MEN.

  In vacanta vor fi si studentii, in functie de calendarul aprobat de conducerea fiecarei universitati. Dupa “Scoala altfel”, elevii intra in vacanta de primavara, programata in intervalul 12 – 22 aprilie, adica inclusiv perioada Pastelui.

  Semestrul al doilea de scoala se va relua in 23 aprilie, iar anul scolar se va incheia in 20 iunie, o zi mai tarziu elevii intrand in vacanta de vara.

  Semestrul al II-lea
  Cursuri – luni, 10 februarie 2014 – vineri, 11 aprilie 2014
  Vacanta de primavara – sambata, 12 aprilie 2014 – marti, 22 aprilie 2014
  Cursuri – miercuri, 23 aprilie 2014 – vineri, 20 iunie 2014
  Vacanta de vara – sambata, 21 iunie 2014 – duminica, 14 septembrie 2014

  Tezele din semestrul al II-lea al anului scolar 2013-2014 se sustin, de regula, pana la data de 23 mai 2014.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Două căsuțe familiale și un centru de zi, la Boșteni

  Primaria Pascani sprijina demersul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Iasi privind reforma institutiilor de tip vechi si deschiderea unor centre...

  Bilanțul SPCLEP Pașcani pentru 2020. Mai puține nașteri, decese, căsătorii și cărți de identitate

  Raportul de activitate al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Populatiei din municipiul Pascani pentru anul trecut, 2020, aduce cifre in scadere fata...

  Cursuri suspendate la o clasă de la școala din Deleni, din cauza coronavirusului

  Cazurile de infectie cu virusul SARS-COV 2 suspenda in continuare cursurile scolare de la clase din scoli din judetul Iasi. Directia de Sanatate Publica...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp