22.4 C
Paşcani
marți, iulie 5, 2022
Array

Elevii păşcăneni sunt „SMART”

w560xh316_Liceul_Miron_Costin_Pascani

Sapte copii de la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pascani au reusit performanta sa se clasifice pe locul I la un concurs national. Elevii, din clasele I – VIII, in cadrul unei ceremonii de festivitate, au fost premiati de catre conducerea scolii, ieri, 19 iunie. Pe langa premiile trimise de organizatori concursului – medalii, ceasuri, insigne, sepci sau pusculite au primit diplome si coronite de flori.

Din cei peste 200 de participanti ai scolii, numele celor 7 finalisti castigatori este Mihnea Haratu, Stelian Priboi, Iulia Florea, Marco Balauta, Ionica Rosca, Ioana Rusu, Emanuel Ciuciu. Acestia au reusit puncatajul maxim de 100, la probe precum romana, matematica, franceza, engleza sau cultura generala.

Scolile din Pascani care au participat la concurs si au rezultate sunt Colegiul Tehnic CF Unirea, Liceul Economic „Nicolae Iorga” si Scoala Gimnaziala nr 3 „Iordachi Cantacuzino”

Concursul SMART urmareste dezvoltarea spiritului competitiv al elevilor si capacitatea acestora de a etala cunostintele acumulate in clasa. ziarulorizont.info

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow