18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
18.8 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 19, 2021
Array

Elevii pascaneni pot obtine rechizite scolare gratuite. Iata conditiile

Ultimele știri

In fiecare an scolar o parte din elevi nu isi pot permite rechizite scolare astfel, statul vine in ajutorul acestora prin programul “Rechizite Scolare”.

Pentru a putea intra în posesia rechizitelor şcolare, elevii trebuie să respecte condiţia de a nu depăşi suma de 350 de lei pe membru de familie.

In perioada 3 – 29 septembrie, parintii trebuie sa depuna un dosar la scolile unde invata copiii, iar acesta trebuie sa contina urmatoarele documente: cerere, adeverinta de salariat cu venitul net pe luna iulie sau o declaratie prin notariat in cazul in care parintii nu au nici un venit, declaratii pe propria raspundere, adeverinta de ajutor social ce poate fi obtinuta de la Primaria Pascani, cuponul de somaj, cuponul pentru alocatie complementara, cuponul de pensie (daca este cazul), copii dupa buletinele parintilor, copie dupa certificatele de nastere ale copiilor si adeverinta de elev pentru copiii care studiaza la alte unitati scolare.

Un pachet de rechizite contine: un set de caiete (romana, matematica, biologie, geografie, muzica), un penar, instrumente de scris, carioca sau creioane de colorat, radiera si un set de rigle.

De exemplu, la Scoala “Iordache Cantacuzino”, sunt 75 de solicitari pentru pachete cu rechizite scolare dintre care 10 sunt pentru clasa I, 22 pentru clasele II-IV si 28 pentru clasele V-VII si 15 pentru clasa a VIII a.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
18.8 ° C
20.1 °
17.8 °
91 %
2.3kmh
100 %
sâm
18 °
Dum
22 °
lun
24 °
mar
28 °
mie
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI