More

  Elevii pascaneni pot obtine rechizite scolare gratuite. Iata conditiile

  Array

  In fiecare an scolar o parte din elevi nu isi pot permite rechizite scolare astfel, statul vine in ajutorul acestora prin programul “Rechizite Scolare”.

  Pentru a putea intra în posesia rechizitelor şcolare, elevii trebuie să respecte condiţia de a nu depăşi suma de 350 de lei pe membru de familie.

  In perioada 3 – 29 septembrie, parintii trebuie sa depuna un dosar la scolile unde invata copiii, iar acesta trebuie sa contina urmatoarele documente: cerere, adeverinta de salariat cu venitul net pe luna iulie sau o declaratie prin notariat in cazul in care parintii nu au nici un venit, declaratii pe propria raspundere, adeverinta de ajutor social ce poate fi obtinuta de la Primaria Pascani, cuponul de somaj, cuponul pentru alocatie complementara, cuponul de pensie (daca este cazul), copii dupa buletinele parintilor, copie dupa certificatele de nastere ale copiilor si adeverinta de elev pentru copiii care studiaza la alte unitati scolare.

  Un pachet de rechizite contine: un set de caiete (romana, matematica, biologie, geografie, muzica), un penar, instrumente de scris, carioca sau creioane de colorat, radiera si un set de rigle.

  De exemplu, la Scoala “Iordache Cantacuzino”, sunt 75 de solicitari pentru pachete cu rechizite scolare dintre care 10 sunt pentru clasa I, 22 pentru clasele II-IV si 28 pentru clasele V-VII si 15 pentru clasa a VIII a.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  LA MULȚI ANI, TUTUROR FEMEILOR! Istoricul și semnificația zilei de 8 martie. Cum a apărut Ziua Internaţională a Femeii

  8 martie. Ziua internaţională a femeii, celebrată la 8 martie în ţări din lumea întreagă, serbează curajul și puterea femeilor care au jucat un rol...

  Mesaje de 8 Martie. Cele mai frumoase urări pentru femeile importante din viața voastră

  Mesaje de 8 Martie. Ziua Femeii a sosit, prilej pentru care trebuie să sărbătorim și să felicităm femeile importante din viața noatră.   Mesaje de 8 Martie...

  Vremea 8 – 21 martie 2021. De mâine seară iarna revine în forţă, ANM anunţă vreme rea în aproape toată ţara

  Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 8 - 21 martie 2021. Meteorologii anunţă o încălzire abia din...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI