More

  Elevii pășcăneni la cursuri, principalele instituții cu portile inchise

  Array

  Elevi la cursuri

  Veste nu tocmai buna pentru elevii si bugetarii din municipiul Pascani. Zilele libere din preajma sarbatorilor pascale, respectiv 2 si 3 mai, vor fi recuperate.

  Astfel, ziua de 2 mai a fost recuperata sambata, iar pentru elevi ziua de weekend a fost ca o zi normala din cursul saptamanii.

  Conform directorului Daniela Simion, la nivelul Inspectoratului Judetean Iasi s-a luat decizia ca cele doua zile libere sa fie recuperate pe data de 20 respectiv 27 aprilie.

  Elevii din mediul rural au intampinat cateva dificultati din cauza programului diferit al mijloacelor de transport. Insa, potrivit directorilor de scoli, copii au ajuns in proportie mare la orele care s-au tinut normal.

  La liceele din Pascani, s-au inregistrat si situatii in care la unele clase nu s-au tinut cursurile, deoarece s-au prezentat la ore doar doi sau trei elevi.

  Nu acelasi lucru se poate spune si despre bugetarii pascaneni. Principalele institutii nu au avut program de lucru, intrucat functionarii au recuperat cele doua zile, muncind cate o ora si jumatate in plus, in ultimele doua saptamani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Indicele la zi, privind rata infectării cu COVID-19, în Pașcani, Târgu Frumos, Hârlău și împrejurimi – DOC

  Municipiul Pascani reuseste in ultima perioada sa mentina un indice al cazurilor cumulate sub pragul de 1,5/mia de locuitori. Potrivit informatiilor oficiale transmise de...

  Iarba in locul trandafirilor, in centrul Pascaniului

  Municipiul Pascani a inceput sa ramana fara trandafiri. Noul edil al municipiului a dat dispozitie ca in unele zone ale orasului, indragitele flori sa...

  Opozitia contesta sedintele online. Primarul blocheaza dezbaterile!

  Opozitia contesta modul de organizare a primei sedinte ordinare a noului legislativ pascanean. Primarul Marius Pintilie a dat dispozitie ca cele 24 de proiecte...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI