30.8 C
Paşcani
sâmbătă, iulie 2, 2022
Array

Elevii pășcăneni la cursuri, principalele instituții cu portile inchise

Elevi la cursuri

Veste nu tocmai buna pentru elevii si bugetarii din municipiul Pascani. Zilele libere din preajma sarbatorilor pascale, respectiv 2 si 3 mai, vor fi recuperate.

Astfel, ziua de 2 mai a fost recuperata sambata, iar pentru elevi ziua de weekend a fost ca o zi normala din cursul saptamanii.

Conform directorului Daniela Simion, la nivelul Inspectoratului Judetean Iasi s-a luat decizia ca cele doua zile libere sa fie recuperate pe data de 20 respectiv 27 aprilie.

Elevii din mediul rural au intampinat cateva dificultati din cauza programului diferit al mijloacelor de transport. Insa, potrivit directorilor de scoli, copii au ajuns in proportie mare la orele care s-au tinut normal.

La liceele din Pascani, s-au inregistrat si situatii in care la unele clase nu s-au tinut cursurile, deoarece s-au prezentat la ore doar doi sau trei elevi.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre bugetarii pascaneni. Principalele institutii nu au avut program de lucru, intrucat functionarii au recuperat cele doua zile, muncind cate o ora si jumatate in plus, in ultimele doua saptamani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow