20.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022
Array

Elevii păşcăneni fac performanţă la şah

Păşcănenii fac performanţă la şah. Zeci de elevi şi seniori au participat, la sfârşitul săptămânii, la un concurs al sportului minţii, ce a avut loc la Român. În cadrul competiţiei, structurată pe patru secţiuni, 12 participanţi din municipiu, s-au clasat pe primele locuri, luând medalii şi diplome.

Păşcănenii sunt aşi la mutările de şah rapid. Mai mulţi elevi şi seniori, care iubesc acest sport, au câştigat premii importante la o competiţie ce a avut loc sâmbătă, la Liceul cu Program Sportiv din Român. În cadrul concursului “Memorial Cezar Labău Isan”, nouă elevi cu vârste cuprinse între 10 şi 18 ani, s-au clasat pe primele locuri şi au luat trei menţiuni. La seniori, locul IV a fost ocupat de păşcăneanul Gheorghe Chiperi.

Şi copiii legitimaţi avansaţi au ocupat poziţii importante în clasament. Locul I a primit Daniel Rangu, iar locul III, Vlad Cojocaru.

Menţionăm că întrecerea la şah a fost structurată pe patru secţiuni şi au participat 138 de concurenţi din Român, Cotnari, Paşcani şi Halaucesti. S-au organizat cinci runde iar cei mai buni au ocupat un loc pe podiumul de premiere.
Rezultate:
GRUPA U10(copii pînă la 10 ani inclusiv)
Coteţ Chiperi George locul I
Tătăruşanu Eric locul ÎI
Berigoi Any-Mary locul III
Niţă Andrei-Ioan locul IV
GRUPA U14 (copii 11-14 ani inclusiv)
Pirlea Noris-Ruben locul ÎI
Iancu Eliazar locul III
Iancu Nancy locul IV
Olăraşu Răzvan- Gabriel locul V
GRUPA 14-18 ani
Iancu Beniamin locul IV
GRUPA SENIORI
Coteţ Chiperi Gheorghe locul IV

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow