34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
34 C
Paşcani
miercuri, iulie 28, 2021
Array

Elevii din Pascani si Targu – Frumos vizitati de politisti

Actiune proximitateLa data de 19.02.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Paşcani au acţionat pentru asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi în zona adiacentă a unităţilor şcolare, şi au desfăşurat activităţi educativ-preventive la o unitate şcolară din Paşcani.

Astfel, elevilor din ciclul liceal le-au fost prezentate temele: „Violenţa”, „Violenţa – profilul minorului autor şi al minorului victimă a infracţiunilor cu violenţă”, „Prevenirea delicvenţei juvenile în rândul adolescenţilor” şi „Anunţarea infracţiunilor”. Cu această ocazie au fost purtate discuţii libere pe marginea cauzelor şi factorilor determinanţi în delicvenţa juvenilă şi urmările săvârşirii unor fapte penale sau contravenţionale.

La data de 19.02.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Frumos au acţionat în zona unităţilor şcolare de pe raza oraşului, unde au asigurat un climat de siguranţă public, fiind avute în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, au fost organizate întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ, fiind legitimate 36 de persoane.

În urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi 29 de elevi absentând de la cursuri. De asemenea, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2000 lei.

Acţiunile au caracter permanent şi sunt derulate de poliţişti în zona unităţilor de învăţământ pentru descurajarea actelor de absenteism şi menţinerea unui climat de siguranţă.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
34 ° C
35.1 °
31.9 °
31 %
1.1kmh
96 %
mie
34 °
joi
35 °
vin
30 °
sâm
34 °
Dum
29 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI