18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
18.4 C
Paşcani
marți, iunie 22, 2021
Array

Elevii din județ sunt aşteptaţi să participe la concursul „Prietenii Pompierilor”

oferta.oceancredit.ro

Ultimele știri

Ca în fiecare an, în luna mai are loc etapa judeţeană a concursului „Prietenii Pompierilor”, competiţie organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean, cu sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Mihail Grigore Sturdza” al Judeţului Iaşi. Această competiție este dedicată copiilor care vor să cunoască mai multe despre impactul situațiilor de urgență asupra oamenilor și a mediului, precum și celor care doresc să-și depășească propriile limite în ceea ce privește pregătirea fizică.

Astfel, în data de 13 mai a.c., începând cu orele 10.00, pe Stadionul “Tineretului” din cartierul Tătăraşi, municipiul Iaşi, elevii din cercurile „Prietenii Pompierilor”, constituite în unităţile de învăţământ din judeţ, se vor întrece pe parcursul a trei probe specifice situaţiilor de urgenţă. Concurenţii vor trebui să arate că şi-au însuşit informaţiile teoretice referitoare la măsurile de apărare împotriva incendiilor şi că au abilităţile practice şi forma fizică necesare parcurgerii celor două probe practice: “Pista de îndemânare peste obstacole”, „Ştafeta de 400 m cu obstacole”.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite pentru înscrierea şi participarea la această competiţie sunt precizate în Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului cercurilor tehnico aplicative de elevi „Prietenii pompierilor”, postat pe site-ul ISUJ Iaşi, www.isujis.ro, secțiunea <Prevenire – Informare Preventivă – Concursuri pompieri>.

La sfârşitul competiţiei, concurenţii vor fi premiaţi în funcţie de rezultatele obţinute.

Pompierii doresc mult succes concurenţilor şi aşteaptă la linia de START cât mai multe echipaje !

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer senin
18.4 ° C
19.5 °
17.8 °
89 %
1.2kmh
5 %
mar
28 °
mie
29 °
joi
30 °
vin
31 °
sâm
24 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI