15.2 C
Paşcani
vineri, septembrie 30, 2022
Array

Elevii din clasa zero au învățat indicatoarele rutiere

- Advertisement -

POLIŢIŞTII DE PROXIMITATEDE LA PAŞCANI S-AU ÎNTÂLNIT CU ELEVII DE LA CLASA ZERO. TEMA: INDICATOARELE RUTIERE

La data de 13 noimebrie a.c., între orele 09:00-10:00, în cadrul Planului Naţional Comun de Acţiune pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor şi a personalului didactic şi prevenirea delicvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ preuniversitar, poliţiştii de proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Paşcani au desfăşurat activităţi educativ-preventive la Şcoala Gimnazială Lunca Paşcani în colaborare cu un cadru didactic.

Astfel, poliţiştii au efectuat o activitate preventiv-educativă pe linie rutieră la clasa zero, în cadrul temei: ,,Activităţi educative pentru învăţarea semnelor de circulaţie”.

Cu această ocazie, poliţiştii păşcăneni au prezentat aspecte privind regulile de circulaţie pe care trebuie să le respecte un pieton, iar învăţătorul a făcut cunoscută tema propriu-zisă, prin prezentarea semnelor de circulaţie. Au fost făcute lucrări practice de confecţionare a semafoarelor pentru pietoni,  şi a avut loc un moment artistic cu poezii şi cântece pe această temă.

La activitate au participat 23 de copii  şi un cadru didactic.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow