12.2 C
Paşcani
sâmbătă, iunie 3, 2023

Elevii de la Unirea, in practica in Portugalia

16 elevi de la Colegiul “Unirea” din Pascani au fost intr-un stagiu de practica, in Portugalia. Mobilitatea a avut loc in cadrul unui proiect Erasmus si a durat timp de doua saptamani. Adolescentii au fost prin diferite companii si au invatat lucruri noi care ii vor ajuta sa isi gaseasca un loc de munca mai usor. Anul viitor, alti liceeni vor pleca in Germania in cadrul aceluiasi proiect.

Liceenii de la Colegiul Unirea din Pascani au fost timp de doua saptamani in Portugalia. 16 elevi, din clasa a XI-a, au facut practica in mai multe firme dintr-un oras dezvoltat din punct de vedere economic. Mobilitatea a avut ca scop formarea elevilor de la profilul servicii.

Dragos a participat pentru prima data intr-un astfel de proiect si considera ca a fost o experienta de viata constructiva. A fost placut impresionat de cum sunt primiti elevii in practica in marile companii straine.

Teoria invatata la scoala din Pascani a putut fi pusa in practica la firme din Portugalia.

Lucrul in echipa si comunicarea i-a ajutat pe elevi sa se descurce in acest proiect. Ba chiar mai mult, unii dintre ei ar vrea ca in viitor sa fie angajati ai marilor firme portugheze.

Mentionam ca tot in cadrul proiectul “Modalități europene de formare a elevilor de la profilul servicii prin stagii de practică” vor pleca in Germania alti 15 elevi de la “Unirea”, în perioada 6 – 19 mai 2018.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow