More

  Elevii de la Unirea, in practica in Portugalia

  16 elevi de la Colegiul “Unirea” din Pascani au fost intr-un stagiu de practica, in Portugalia. Mobilitatea a avut loc in cadrul unui proiect Erasmus si a durat timp de doua saptamani. Adolescentii au fost prin diferite companii si au invatat lucruri noi care ii vor ajuta sa isi gaseasca un loc de munca mai usor. Anul viitor, alti liceeni vor pleca in Germania in cadrul aceluiasi proiect.

  Liceenii de la Colegiul Unirea din Pascani au fost timp de doua saptamani in Portugalia. 16 elevi, din clasa a XI-a, au facut practica in mai multe firme dintr-un oras dezvoltat din punct de vedere economic. Mobilitatea a avut ca scop formarea elevilor de la profilul servicii.

  Dragos a participat pentru prima data intr-un astfel de proiect si considera ca a fost o experienta de viata constructiva. A fost placut impresionat de cum sunt primiti elevii in practica in marile companii straine.

  Teoria invatata la scoala din Pascani a putut fi pusa in practica la firme din Portugalia.

  Lucrul in echipa si comunicarea i-a ajutat pe elevi sa se descurce in acest proiect. Ba chiar mai mult, unii dintre ei ar vrea ca in viitor sa fie angajati ai marilor firme portugheze.

  Mentionam ca tot in cadrul proiectul “Modalități europene de formare a elevilor de la profilul servicii prin stagii de practică” vor pleca in Germania alti 15 elevi de la “Unirea”, în perioada 6 – 19 mai 2018.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet