15.7 C
Paşcani
duminică, mai 22, 2022
Array

Elevii de la Târgu Frumos au impresionat la o selecție a emisiunii Românii au talent

Reprezentanţi ai emisiunii „Românii au talent” caută câştigătorul celei de-a şasea ediţie în toate Școliile şi Instituţiile culturale din Țară. Ieri a fost rândul oraşelor Târgu Frumos şi Paşcani să fie gazdele acestor întâlniri, iar locuitorii acestora și-au demonstrat aptitudinile care le poate asigura un loc pe podium şi de ce nu chiar marele premiu.
Printre instituţiile vizitate s-a numărat şi Liceul Special “Moldova” din oraşul Târgu Frumos. În această instituţie sunt şcolarizaţi elevi nevăzători şi copii cu probleme mai deosebite de vedere. Pe lângă problemele de sănătate aceşti elevi se remarcă prin înclinaţiile lor spre domeniul artistic participând la numeroase concerte, concursuri de aptitudini sau piese de teatru.

Impresionaţi de talentele şcolarilor delegaţia emisiunii va reveni sâmbătă pentru a le urmări reprezentaţia din cadrul unui festival.

În municipiu cei 3 reprezentanţi de la bucureşti s-au întâlnit cu păşcăneni la casă de cultură din oraş. În jur de ora 12 s-a dat startul înscrierilor pentru etapă din Iaşi a preselecţiilor dar înainte talentele locale şi-au demonstrat aptitudinile care îi desemnează pentru un loc fruntaş la sfârşitul concursului. Printre concurenţi s-a făcut remarcată o formaţie de tineri din Paşcani care a participat şi anul trecut, însă acum ei spun că sunt mai bine pregăți faţă de anul precedent.
Menţionăm că următoarea etapă a preselecţiilor din Moldova va avea loc pe dată de 4 noiembrie. Cine va trece de această etapă va trebui să mai facă faţă unei noi posibilităţi de eliminare la Bucureşti.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow