4.7 C
Paşcani
sâmbătă, decembrie 10, 2022
Array

Elevii de la Școala Speciala au dăruit cadouri bătrânilor

Astăzi, 16 decembrie, Scoala Speciala din Pascani a desfășurat o primă acțiune din cadrul proiectului educațional „Dărund vei dobândi”, acțiune care s-a desfășurat la Centrul Rezidențial pentru persoane vârstnice Mircești.

actiune sc speciala 1

„Elevii din clasele a IVa de la Școala Gimnazială Specială Pașcani au vrut să fie primii care să vestească Nașterea Domnului Iisus Hristos. În acest scop, copiii, însoțiți de cadrele didactice au susținut un program artistic, cu poezii și colinde specifice acestei sărbători. De asemenea, au oferit bătrânilor felicitări confecționate de ei cu multă grijă, au socializat, au depănat amintiri.

actiune sc speciala

Bătrânii au fost foarte încântați de vizita copiilor, citindu-se bucuria și pe chipurile lor. Ei și-au adus aminte de tinerețea lor, au recitat și au cântat împreună cu ei, au petrecut timpul ca și cum ar fi fost vizita nepoților lor. Întreaga activitate a avut un puternic impact pozitiv emoțional atât asupra copiilor, cât și asupra vârstnicilor, simțindu-se nevoia de afecțiune din partea ambelor grupuri.” ziarulorizont.info

Alte articole

Ședință pentru amenajarea unei piste pentru biciclete în Hârlău

Ședință extraordinară vineri, 9 decembrie, în Hârlău. Aleșii locali...

Tradiții mironiste de Crăciun

C.P. Două evenimente care anunță sosirea Crăciunului sunt în...

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie

Spectacol umanitar la Mogoșești-Siret, pe 16 decembrie, de la...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow