0.2 C
Paşcani
sâmbătă, februarie 4, 2023

Elevii de la Școala din Gâștești în online, din cauza unei centrale termice defecte

Școala Gimnazială din Gâștești este închisă, iar elevii își desfășoară activitatea în online, din cauza unei defecțiuni apărute la sistemul de încălzire. Conform celor declarate de directorul școlii Monica Pleșcan problemele au apărut după ce o centrală termică achiziționată în urmă cu doar doi ani s-a defectat.

Astfel, pe data de 6 decembrie a fost convocată o ședință a Consiliului de Administrație la care au luat parte reprezentanți din partea părinților și cadre didactice și în urma căruia s-a luat hotărârea ca cei 148 de elevi din ciclul primar și gimnazial să-și desfășoare cursurile în online, până ce problema va fi remediată.

Conform celor declarate de consilierul Ciprian Pintilie, reprezentant al Consiliul Local în CA-ul școlii, cel mai probabil, problema ar urma să fie remediată până la sfârșitul acestei săptămâni, urmând ca centrală termică să fie pusă din nou în funcțiune, iar elevii de la Școală Gimnazială din Gâștești să se reîntoarcă în bănci de luni, de pe 20 decembrie. În cazul în care firma cu care este încheiat contractul de prestări servicii nu va reuși să remedieze defecțiunile apărute, se ia în considerare, inclusiv, achiziționarea unei noi centrale termice.

Precizăm că centrala termică defectă a fost achiziționată în luna decembrie a anului 2019, iar investiția a fost de circa 700 de milioane de lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow