21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
21.6 C
Paşcani
miercuri, iunie 23, 2021
Array

Elevii unei scoli speciale la o activitate altfel

creditprime.ro
creditfix.ro
vivacredit.ro
horacredit.ro/
oferta.oceancredit.ro
credius.ro

Ultimele știri

„Un mărțișor nonformal” este organizat în această luna la Târgu Frumos. Organizatori sunt profesorii și elevii de la Liceul Special “Moldova”, în parteneriat cu mai multe unități școlare din județ. Prima activitate din acest proiect a purtat numele de Cazino. Aici, elevii au participat la diferite jocuri. Ei s-au arătat încântați și abia le aștepată pe celelalte două, programate în următoarele săptămâni.

Sala de sport a școlii s-a transformat pentru câteva ore, într-o sală de Cazino. Aici au fost aranjate mai multe măsute la care zeci de elevi au avut ocazia să joace diferite jocuri, de la cele de cărți până la cele de strategie sau darts.

Elevii beneficiari de la Liceul Special “Moldova” Târgu Frumos au spus că timpul a trecut mult mai repede și că s-au simțit extraordinar de bine. Ei așteaptă cu nerăbdare și celelalte două activități programate în cadrul proiectului “Un mãrţişor non formal”. Este vorba despre o activitatea “Animaţie Socio-Educativã” care va avea loc pe 21 martie și Șezătoarea care este programată pentru ziua de 30 martie.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Liceul Teoretic “Waldorf” Iaşi, Liceul „Ion Neculce” Tg.Frumos  şi Ṣcoala Generalã „Garabet Ibrãileanu” Tg.Frumos. Coordonatori sunt Pristavu Margareta, Doru Gabriela, Iftode Liliana, Simiuc Oana și Ardelianu Oana.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
21.6 ° C
23.1 °
18.9 °
82 %
1.8kmh
20 %
mie
29 °
joi
29 °
vin
31 °
sâm
24 °
Dum
20 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI