23.5 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Elevii unei scoli speciale la o activitate altfel

„Un mărțișor nonformal” este organizat în această luna la Târgu Frumos. Organizatori sunt profesorii și elevii de la Liceul Special “Moldova”, în parteneriat cu mai multe unități școlare din județ. Prima activitate din acest proiect a purtat numele de Cazino. Aici, elevii au participat la diferite jocuri. Ei s-au arătat încântați și abia le aștepată pe celelalte două, programate în următoarele săptămâni.

Sala de sport a școlii s-a transformat pentru câteva ore, într-o sală de Cazino. Aici au fost aranjate mai multe măsute la care zeci de elevi au avut ocazia să joace diferite jocuri, de la cele de cărți până la cele de strategie sau darts.

Elevii beneficiari de la Liceul Special “Moldova” Târgu Frumos au spus că timpul a trecut mult mai repede și că s-au simțit extraordinar de bine. Ei așteaptă cu nerăbdare și celelalte două activități programate în cadrul proiectului “Un mãrţişor non formal”. Este vorba despre o activitatea “Animaţie Socio-Educativã” care va avea loc pe 21 martie și Șezătoarea care este programată pentru ziua de 30 martie.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Liceul Teoretic “Waldorf” Iaşi, Liceul „Ion Neculce” Tg.Frumos  şi Ṣcoala Generalã „Garabet Ibrãileanu” Tg.Frumos. Coordonatori sunt Pristavu Margareta, Doru Gabriela, Iftode Liliana, Simiuc Oana și Ardelianu Oana.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow