19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Elevii de la mai multe scoli din comune si Targu Frumos au fost vizitati de politisti

Ultimele știri

La data de 10.03.2014, poliţi ş tii din cadrul Posturilor de Poliţie Hărmăneşti, Lespezi, Mogoşeşti Siret, Moţca şi Miroslovesti au acţionat, pentru asigurarea climatului de siguranţă publică în incinta şi în zona adiacentă a unităţilor şcolare, desfăşurând activităţi educativ-preventive la unităţile şcolare de pe raza de competenţă, ocazie cu care au fost prezentate temele “Violenţa în familie, pe stradă, în comunitate” şi „Drogurile îţi întrerup zborul”.
La activităţi au participat 460 de elevi şi 16 cadre didactice.
Cu această ocazie au fost purtate discuţii libere cu elevii privind cauzele şi factorii determinanţi ai delincvenţei juvenile şi urmările săvârşirii unor fapte penale sau contravenţionale.

La data de 10.03.2014, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Frumos au acţionat pentru creşterea gradului de siguranţă a elevilor, a personalului didactic şi pentru prevenirea delincvenţei juvenile în incinta şi în zonele adiacente unităţilor de învăţământ de pe raza oraşului, ocazie cu care au avut în vedere supravegherea principalelor căi de acces către unităţile de învăţământ şi supravegherea elevilor care intră şi ies din unităţile şcolare, a fost verificat modul în care se asigură paza unităţilor şcolare şi accesul în incinta unităţilor de învăţământ, în acest sens fiind instruit personalul de pază.
Au fost organizate întâlniri cu conducerea unităţilor de învăţământ, au fost efectuate controale la unităţile de alimentaţie publică, fiind depistaţi absentând de la cursuri 4 elevi.
La activităţile organizate au participat 140 de elevi.
IPJ IASI

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI