22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Elevii de la „M. Costin” și Școala Specială au făcut mărțișoare și felicitări pentru bătrânii de la Mircești

Elevii de la „Miron Costin” și Școala Specială din Pașcani s-au întâlnit din nou și au făcut mărțișoare și felicitări pentru bătrânii de la Mircești. 

Zile frumoase la o școală din Pașcani. Elevii și profesorii s-au întâlnit pentru a face mărțișoare și felicitări. Astfel, ziua de Dragobete, 24 februarie, a fost marcată și de o întâlnire a elevilor Liceului „Miron Costin”, coordonați de profesorul de istorie Irina Oatu împreună cu elevii Școlii Speciale din Pașcani, coordonați de profesorul Alina Tătaru și Verginica Mocanu în cadrul proiectului „Dăruiete un zâmbet” sub egida strategiei naționale de acțiune comunitară.

Astfel, în cadrul unui atelier, copiii lucrând împreună au deschis sesiunea confecționării de mărțișoare pentru cei dragi și pentru persoanele vârstnice din cadrul Centrului de la Mircești.  Copiii au socializat, s-au împrietenit și sunt nerăbdători să se revadă.

Menționăm că elevii și profesorii de la cele două școli s-au mai întâlnit, de exemplu cu ocazia sărbătorilor de iarnă atunci când au realizat decorațiuni și pachete pentru același Centrul al bătrânilor din Mircești.

Elevii de la Liceu au avut parte și de un moment altfel. Ei au dedicat câteva ore programului de karaoke, atât de iubit de elevi și profesori. Seara a fost organizată de reprezentanții Consiliului Elevilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow