More

  Elevii de la Contesti, cei mai buni pompieri la un concurs judetean

  Array

  Un grup de elevi de la o scoala din imprejurimile municipiului Pascani a castigat un concurs judetean organizat de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta din Iasi. Copiii, care au 14 ani, au demonstrat ca pot fi buni pompieri si pot salva vieti.
  micii pompieri

  Patru elevi de clasa a VIII-a de la Scoala Gimnaziala Contesti din comuna Valea Seaca, si-au depasit propriile limite. Adolescentii au castigat locul I, la un concurs judetean organizat la sfarsitul saptamanii trecute, pe stadionul Tineretului din Iasi. Ionut, Marian, Alexandru si Bogdan au reusit sa impresioneze juriul si intreaga scoala. Ei au trecut printr-o proba teoretica si doua practice: deplasarea cu masca pe fata si transportul victimei cu targa. Initiativa de a participa a apartinut profesoarei Roxana Lipovanu.

  Elevii sunt mandrii de rezultatul lor. Nu a fost greu, chiar daca e pentru prima data cand participa la acest eveniment.

  Chiar daca au fost in topul clasamentului, adolescentii considera aceasta meserie prea periculoasa pentru a deveni pompieri, dupa terminarea studiilor.

  Scoala din Contesti a mai castigat un premiu la un concurs asemanator ce a avut loc acum doua saptamani.Mentionam ca la competitia „Cu viata mea, apar viata” au participat 18 scoli din judet, iar Colegiul CF Unirea Pascani a ocupat locul II, la rezultatele de liceu.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Un consilier a demisionat din comisii, in semn de protest

  Lectie usturatoare din partea unui consilier local. Sorin Olariu de la PMP a demisioanat din trei comisii tehnice, unde legislativul local are reprezentanti, pentru...

  Dar din dar, pentru sănătate. Părinții Nicoletei au donat pentru Mateo, un copilaș operat pe creier

  Gest impresionant din partea familiei Nicoletei, adolescenta din Pascani diagnosticata cu o boala grava. Parintii fetei au donat 1.000 de euro din donatiile primite...

  Pașcaniul se împrumută pentru investiții, cu acordul tuturor consilierilor

  Municipiul Pascani se imprumuta cu 4 milioane de lei pentru confinantarea unor investitii din fonduri europene mostenite de la fosta administratie. Pe ordinea de...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI