26.5 C
Paşcani
miercuri, mai 25, 2022
Array

Elevii de la Colegiul National Mihail Sadoveanu au organizat actiuni caritabile pentru familiile nevoiase

Magia sarbatorilor ne face pe toti sa fim mai buni. Acelasi lucru l-au simtit si elevii clasei a X-a C de la Colegiul National “Mihail Sadoveanu”, care au organizat aseara, 06 decembrie 2012, la Casa de Cultura din Pascani doua actiuni caritabile pentru a ajuta cateva familiile nevoiase din oras.

Prima parte a proiectului intitulat “Magia sarbatorilor de iarna”, desfasurat in colaborare cu parintele Ioan Gigi si conducerea Casei de Cultura, a fost un moment din arta gastronomiei incununat cu produse decorative de Craciun. Elevii au gatit produse de patiserie dintre cele mai apetisante si au realizat masti, felicitari si ghirlande, apoi le-au expus spre vanzare pe holul institutiei. In a doua parte, in sala mare a fost filmul “Poveste de Craciun” pentru care s-a vandut un numar considerabil de bilete.

Banutii stransii din cele doua activitati, o suma de circa 600 lei, au fost donati catorva familii nevoiase din Pascani identificate de parintele Ioan Gigi, cu ocazia apropierii sarbatorilor Craciunului.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articoleAdis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow