13 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023

Elevii de la Clubul Copiilor, curata orasul de hartii. Din banii adunati, vor face cadouri copiilor defavorizati

Proiect inedit la Clubul Copiilor din Pascani. 15 voluntari au inceput o actiune de colectare a hartiei de la blocurile din zona Vale, cu scopul de a avea un oras mai curat. Totodata, ei vor sa stranga si bani pentru a face cadouri in perioada sarbatorilor copiilor defavoritati dintr-un centru de plasament. Ei spera sa stranga o tona de hartie pana la finalul proiectului.

Clubul Copiilor din Pascani a obtinut finantare pentru un proiect desfasurat la nivel national de Fundația Noi Orizonturi în colaborare cu Lidl România. 15 voluntari cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani isi propun sa adune in fiecare sambata timp de o luna de zile, deseurile de hartie de la 30 de blocuri din zona Vale a orasului.

Scopul proiectului intitulat “Mos Natura” este de a face un oras mai curat, dar si de a aduna bani prin vanzarea hartiei, pentru cadouri ce vor fi date catre 20 de copii de la  Centrul de Plasament „Mihail Sadoveanu”, in preajma sarbatorilor de iarna.

Voluntarii si-au facut cunoscut proiectul printr-o campanie de promovare, atat in mediul online, pe la diferite societati sau banci si prin scarile de bloc.

Mentionam ca perioada de desfasurare a campaniei este 15 noiembrie-15 decembrie, iar in curand va fi valorificata prima cantitate de hartie adunata.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow