17.2 C
Paşcani
joi, octombrie 28, 2021

Elevii de la Clubul Copiilor, curata orasul de hartii. Din banii adunati, vor face cadouri copiilor defavorizati

Proiect inedit la Clubul Copiilor din Pascani. 15 voluntari au inceput o actiune de colectare a hartiei de la blocurile din zona Vale, cu scopul de a avea un oras mai curat. Totodata, ei vor sa stranga si bani pentru a face cadouri in perioada sarbatorilor copiilor defavoritati dintr-un centru de plasament. Ei spera sa stranga o tona de hartie pana la finalul proiectului.

Clubul Copiilor din Pascani a obtinut finantare pentru un proiect desfasurat la nivel national de Fundația Noi Orizonturi în colaborare cu Lidl România. 15 voluntari cu varste cuprinse intre 14 si 16 ani isi propun sa adune in fiecare sambata timp de o luna de zile, deseurile de hartie de la 30 de blocuri din zona Vale a orasului.

Scopul proiectului intitulat “Mos Natura” este de a face un oras mai curat, dar si de a aduna bani prin vanzarea hartiei, pentru cadouri ce vor fi date catre 20 de copii de la  Centrul de Plasament „Mihail Sadoveanu”, in preajma sarbatorilor de iarna.

Voluntarii si-au facut cunoscut proiectul printr-o campanie de promovare, atat in mediul online, pe la diferite societati sau banci si prin scarile de bloc.

Mentionam ca perioada de desfasurare a campaniei este 15 noiembrie-15 decembrie, iar in curand va fi valorificata prima cantitate de hartie adunata.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Grenade și focoase din timpul războiului, găsite pe un teren din Soci

Mai multe grenade si focoase au fost gasite miercuri, 27 octombrie, in satul Soci din comuna Miroslovesti,...

Pregătiri pentru deszăpezirea drumurilor. Se montează parazăpezi

Au inceput pregatirile pentru sezonul rece pe drumurile din judetul Iasi. Muncitorii de la Directia Regională de...

Solicitare pentru al doilea flux de vaccinare la Pașcani

Primaria municipiul Pascani a solicitat Directiei de Sanatate Publica Iasi, reinfiintarea celui de-al doilea flux de vaccinare...

Efectele noilor restricții, la Pașcani. Mască pe stradă, aglomerație la vaccinare, baruri închise

Oameni cu masca pe strada, baruri inchise, restaurante pe jumatate goale, aglomeratie pentru vaccinare si certificatul verde...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI