More

  Elevii de la „CF Unirea” – de ziua păcii au plantat copaci

  Array

  Ziua Internaţională a păcii a fost sărbătorită într-un mod inedit de către elevii şi profesorii de la o şcoală din Paşcani. Aceştia, cu mic cu mare, s-au adunat în curtea şcolii şi au plantat copaci. Astfel au încercat să aducă aminte că pentru a trăi în pace este nevoie să fim în armonie cu mediul înconjurător.
  În curtea unui liceu din Paşcani s-au plantat astăzi pomi. Liceenii de la Colegiul Tehnic „CF Unirea” au aniversat astfel Ziua Internaţională ONU pentru pace, care se sărbătoreşte în fiecare an pe 21 septembrie. Şcoala din municipiu participă la această sărbătoare internaţională de 5 ani.

  Elevi din clasele a XI a şi a XIIa împreună cu cadrele didactice şi reprezentanţi de la Ocolul Silvic au plantat câţiva puieţi de fag. Acţiunea a purtat denumirea de “Plantează un copac pentru pace!” marcând astfel continuitatea vieţii.

  În această zi elevii au purtat şi eşarfe verzi pentru a aminti de natură şi cât e de importantă protejarea ei.

  Campania se desfăşoară la nivel global şi are că scop creşterea responsabilităţii faţă de mediu şi dezvoltare sustenabilă.
  Anul trecut au participat peste 5 mii de şcoli din 132 de ţări de pe glob şi s-au plantat peste 600 mii de arbori specifici fiecărei ţări.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI