0.9 C
Paşcani
marți, martie 28, 2023
Array

Elevii de clasa a VIII a de la Scoala “Iordachi Cantacuzino” au pus punct vietii de gimnaziu

cantacuzino

Elevii de clasa a VIII a de la Scoala “Iordachi Cantacuzino” au pus punct ieri, vietii de gimnaziu printr-un curs festiv, ce a avut loc in sala de festivitati a Primariei Pascani.

Peste 80 de tineri, emotionati au urcat pe scena alaturi de dirigintii lor pentru a-si lua ramas bun de la profesori in fata parintilor.

Mai intai, directoarea scolii a tinut un discurs in care le-a urat tuturor tinerilor mult succes in viata de liceeni dar si sa trateze cu seriozitate obtiunea pe care o vor lua privind viitoarea lor scoala.

Dupa acest discurs, pe scena au urca fiecare clasa alaturi de diriginti, cei din urma prezentandu-si si premiindu-si elevii, fiecare intr-un mod cat mai aparte.

A fost premiat si seful de promotie, care spre diferenta cu alte unitati este un baiat. Acesta se numeste Denis Alexandru Iuga si a terminat cu media generala 10. El ne-a declarat ca isi doreste sa ajunga elev al Colegiului National “Mihail Sadoveanu” din Pascani, la stiinte ale naturii si ar dori ca municipiul Pascani sa fie mai curat si mai sigur.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow