6.9 C
Paşcani
luni, martie 27, 2023
Array

Elevii de a VIII a de la “N. Iorga” la curs festiv. Andreea Malache – şefă de promoţie cu 10 pe linie

Frumoşi şi emoţionaţi. Aşa pot fi descrişi elevii absolvenţii ai clasei a VIII a de la Liceul Economic “Nicolae Iorga” din Paşcani, care astăzi au fost sărbătoriţi la scenă deschisă de către cadrele didactice, părinţi şi prieteni. Mai mult, festivitatea care a avut loc în această dimineaţă, în sala de spectacole de la Casă de Cultură “Mihail Sadoveanu” din Paşcani, s-a încheiat şi cu mici cadouri din partea unui profesor dar şi a unei pilde puse în scenă.

curs festiv a 8 a n iorga

Festivitatea a început cu discursul ţinut de directorul şcolii, Gheorghe Spiridon care a amintit că unitatea pe care o conduce este singura din judeţ cu program step by step şi care în acest an împlineşte 8 ani de când acest program se derulează cu succes.

andreea malache

Chiar dacă în ultimii ani a participat şi s-a întors cu rezultate excepţionale de la competiile de dans la care participa alaturi cu Victor Pintilie, Andreea Malache s-a descurcat cu brio şi la şcoală. A primit coroniţă şi diplomă, fiind şefa de promotie, având media generală 10 pe toţi anii de gimnaziu. Ea va urma cursurile anilor de liceu la “Sadoveanu” la profilul Ştiinţe ale Naturii.

Coronita cu flori au primit şi alţi elevi din cele două clase care au reuşit să aibă media generală până în nota 9.50. Flori şi diplomă au fost şi profesorii care au predat la aceste clase. Un cuvânt binecuvântat au primit elevii şi de la protopopul Municipului Paşcani, Pavel Postolache.
Apoi, fiecare elev a fost strigat, în ordinea albafetica, fiindu-i înmânată diplomă.

Materialul video in curs de actualizare.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow